demro.st 435 Napisano Mart 12, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan hitno kupujem indikator neutralnog polozaja za suzuki intruder vs 800 gl 1992 hitno poruke ovde hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 12, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u ovlascenom servisu, mozda nije skupo a imas original deo i garanciju. Ne znam koliko je za Intrudera, ja sam za Yamahu platio 2400 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 14, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u ovlascenom servisu, mozda nije skupo a imas original deo i garanciju. Ne znam koliko je za Intrudera, ja sam za Yamahu platio 2400 din. hvala pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je na tom modelu? Meni se čini da je to ovo. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80506-pokazivac-stepena-prenosa-uradi-sam/?hl=+senzor%20+brzina Ako nije polomljen može se popraviti ili svaki kršten strugar napraviti od plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 23, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je na tom modelu? Meni se čini da je to ovo. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80506-pokazivac-stepena-prenosa-uradi-sam/?hl=+senzor%20+brzina Ako nije polomljen može se popraviti ili svaki kršten strugar napraviti od plastike stavicu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...