milos991 0 Napisano Mart 10, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Miloš, imam 25 godina, živim u Beogradu. Kupio sam skuter Yamaha Majesty 125. Još uvek nije kod mene jer nije u Beogradu, a treba da se regustruje, tako da ću ga imati za dve nedelje, najviše tri... Ne znam tačno koje je godište, 1999. ili 2000., a prešao je oko 9000 km. Znaću sve tačno kad mi dođe u ruke. Krajem godine sam položio A kategoriju, ovo mi je prvi dvotočkaš, pa sam mislio da krenem od nečeg manjeg i slabijeg dok ne steknem neko iskustvo, a posle može i jača mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobar skuter je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Mart 10, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao, samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Mart 10, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, dobar skuter i lepo razmisljas sto se tice iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Mart 11, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav I dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...