Doctor...Maniac 7 Napisano Mart 9, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 690 2008 god Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav ljudi.Treba mi vasa pomoc ,treba mi prednja glavna plastika za piaggio beverly tourer 2008 godiste gde mogu da je kupim polovnu posto je moja pukla totalno i nema joj popravke .Veliko hvala svako dobrooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 9, 2017 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motoklinika, Gavro, BikerHouse, Bellamoto isto zna imati polovne delove.....neko ce valjda imati. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor...Maniac 7 Napisano Mart 9, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 690 2008 god Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ih sve da ne verujes imaju od starijeg i novijeg modela a ovu sto meni treba nema u svakom slucaju hvala druzee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...