K_A_W_A 947 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sa drugarima sam se dogovorio da odemo u KG kod cuvenog Rajka. Drugar bi hteo neku skuplju kacigu. Od 350 pa na dalje. E sad, posto sam cuo razne price o doticnom, zanima me kako da znam sta je originalna, a sta fals kaciga? A isto tako npr i za jaknu ili pantalone. Dali treba neka posebna oznaka, neki hologram ili slicno? Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa drugarima sam se dogovorio da odemo u KG kod cuvenog Rajka. Drugar bi hteo neku skuplju kacigu. Od 350 pa na dalje. E sad, posto sam cuo razne price o doticnom, zanima me kako da znam sta je originalna, a sta fals kaciga? A isto tako npr i za jaknu ili pantalone. Dali treba neka posebna oznaka, neki hologram ili slicno? Hvala u napred. To isto i mene zanima. I ja bih hteo kod njega da uzmem kacigu. Ima Suomy Spec1R za oko 300 E. Pa me zanima na sta obratiti paznju a da taj Suomy nije fals? @KAWA Ja ne znam da li on uopste ima nesto skuplje od 350E. Suomy Spec1R i Shoei XR1000 su oko 300E. Ne znam sta on ima skuplje od toga,jedino onaj Schubert S1 ili R1, kako li se vec zove,mada mislim da ni on nije toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 7, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je samo jeste li spremni da rizikujete 300 i kusur evra? ??? Ne bih da pametujem ali industrija u Kini, Turskoj i Pakistanu je dosta uznapredovala pa je veeeeoma tesko i ekspertima izvaliti sta jeste a sta nije original tako daa... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 7, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Medju originalima, nadje se i po neki falsh. Narocito Dainese! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Iz provjerenih izvora (vidio sam vlastitim ocima) tvrdim da Rajko NE PRODAJE FALS OPREMU!!! Nekada davno je bilo dva tri modela Dainese koji je bio fals,ali u zadnje vrijeme ne Ali da se ovo ne pretvori u temu o Rajku,necemo vise o njemu,nego o opremi.Znaci,slobodno stavi pare u dzep i kupuj sta ti se svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima neka caka, gde treba pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Iz provjerenih izvora (vidio sam vlastitim ocima) tvrdim da Rajko NE PRODAJE FALS OPREMU!!! Ovo mogu i ja da ti potvrdim,kad budes video opremu bices 100% siguran da nije fush..sve modele mozes naci i na internetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da kreneš ti da kupiš neki GPS, pa će ti verovatno naići neka dobra ponuda za neku jaknu ili pantalone ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci mene ne zanima ko je prodavac, nego me u globalu zanima kako da znamo koja je roba original? Dali ima neke posebne oznake i sertifikate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ima ali to je duga prica na kojoj robi sta pise... uglavnom,rekao sam - nisu kopije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Roba ti je sva original, osim "socijala" programa Dainese koji cak nemaju ni etiketu na sebi. Ali i kao takvi su odlicni za te pare (ja imam "Dainese" pantalone, vrede svih 90e). Sto se ostale opreme tice, (posebno kaciga) SVE JE ORIGINAL i neverovatno povoljno, tako da cim skupim novce idem i ja da uzmem neku integralku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Odes u radnju sa Dainese i Shoei opremom, probas sto ti odgovara, pogledas etikete i kako to izgleda na "originalima" i onda odes kod Rajka. Naravno, na internetu pogledaj sta sve ima od modela i to je to. Recimo, moju jaknu nisam nasao na netu, tj. nisam nasao varijantu koja je u tim bojama, ali je zato ima u radnji koja prodaje Dainese u CG. Tako da mi je to bilo dovoljno. Definitivno stvari nisu falsh, a to ce te vidjeti kad odete, a meni se itekako isplatilo. Samo, da znate, pantalona vise nema, makar ih nije bilo prije 20tak dana, kad sam ja bio. Od skupljih kaciga ima gomilu Arai-a, o one su u cjenovnom rangu oko 500e. Ima i malo skupljih kombinezona i nikako mi nisu djelovali kao falsh, hehe Inace, "socijala" Dainese program nisam primijetio. Ima kozne Dainese jakne i kombinezone, ima goretex Dainese jakne, par Alpinestars modela, koznih i platnenih, onih supljikavih ljetnih Dainese jakni, Shoei, Schubert R1 i S1, i gomilu Araia koji nisam zagledao uopste. Nesto majica kratkih rukava, Dainese, i to je to. E da, bilo je i protektora za ledja. I sve te stvari sam vec gledao po prodavnicama i na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I mene ova dilema muci ovih dana... :-\ Treba da kupim kacigu... znam da su manje sanse da bude fals nego da su u pitanju neke pantalone ili jakna, ali nemam pojma dal sam spreman da idem na rizik kada je glava u pitanju. Nisam pametan... :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 9, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan I mene ova dilema muci ovih dana... :-\ Treba da kupim kacigu... znam da su manje sanse da bude fals Ne da su male sanse, nego mozes biti 1000% siguran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislm ko ce da se zamlacuje da falsira kacigu u ogranicenoj seriji, pa i za kineze bi to bilo komplikovano i neispltivo.Ja skoro bio sa drugarom u KG i kupili soumi kacige ,pantalone,jakne ne cini mi se da je tamo nista fals osim cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shilja-f 4 Napisano April 9, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite kod Rajka su kacige originalne. Bila je neka glupa prica da su laznjaci, ali svako ko se malo razume u opremu iz aviona vidi da tu o kopiji nema reci. Za garderobu nisam proveravao ali sam za kacige licno proverio nekoliko modela i sve je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne lutam,mozhe broj? Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 9, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ne lutam,mozhe broj? Pozdrav svima! Ja imam tri broja pa probaj na neki! 0638667793 0637762046 0658762046 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan mnogo dobar sistem za to sto vas muci. Pitajte coveka reci ce vam sta valja a sta ne. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne lutam,mozhe broj? Pozdrav svima! Ja imam tri broja pa probaj na neki! 0638667793 0637762046 0658762046 Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...