Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko kupovine opreme

Recommended Posts

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Sa drugarima sam se dogovorio da odemo u KG kod cuvenog  ;) Rajka. Drugar bi hteo neku skuplju kacigu. Od 350 pa na dalje. E sad, posto sam cuo razne price o doticnom, zanima me kako da znam sta je originalna, a sta fals kaciga? A isto tako npr i za jaknu ili pantalone. Dali treba neka posebna oznaka, neki hologram ili slicno? Hvala u napred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

Sa drugarima sam se dogovorio da odemo u KG kod cuvenog  ;) Rajka. Drugar bi hteo neku skuplju kacigu. Od 350 pa na dalje. E sad, posto sam cuo razne price o doticnom, zanima me kako da znam sta je originalna, a sta fals kaciga? A isto tako npr i za jaknu ili pantalone. Dali treba neka posebna oznaka, neki hologram ili slicno? Hvala u napred.

To isto i mene zanima. I ja bih hteo kod njega da uzmem kacigu. Ima Suomy Spec1R za oko 300 E. Pa me zanima na sta obratiti paznju a da taj Suomy nije fals?

@KAWA

Ja ne znam da li on uopste ima nesto skuplje od 350E. Suomy Spec1R i Shoei XR1000 su oko 300E. Ne znam sta on ima skuplje od toga,jedino onaj Schubert S1 ili R1, kako li se vec zove,mada mislim da ni on nije toliko.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Pitanje je samo jeste li spremni da rizikujete 300 i kusur evra?  ??? Ne bih da pametujem ali industrija u Kini, Turskoj i Pakistanu je dosta uznapredovala pa je veeeeoma tesko i ekspertima izvaliti sta jeste a sta nije original tako daa...  :o

• , 1322 postova

Iz provjerenih izvora (vidio sam vlastitim ocima) tvrdim da Rajko NE PRODAJE FALS OPREMU!!!

Nekada davno je bilo dva tri modela Dainese koji je bio fals,ali u zadnje vrijeme ne

Ali da se ovo ne pretvori u temu o Rajku,necemo vise o njemu,nego o opremi.Znaci,slobodno stavi pare u dzep i kupuj sta ti se svidi ;)

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Iz provjerenih izvora (vidio sam vlastitim ocima) tvrdim da Rajko NE PRODAJE FALS OPREMU!!!

Ovo mogu i ja da ti potvrdim,kad budes video opremu bices 100% siguran da nije fush..sve modele mozes naci i na internetu

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Bolje da kreneš ti da kupiš neki GPS, pa će ti verovatno naići neka dobra ponuda za neku jaknu ili pantalone ;D ;D ;D

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Znaci mene ne zanima ko je prodavac, nego me u globalu zanima kako da znamo koja je roba original? Dali ima neke posebne oznake i sertifikate.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Roba ti je sva original, osim "socijala" programa Dainese koji cak nemaju ni etiketu na sebi. Ali i kao takvi su odlicni za te pare (ja imam "Dainese" pantalone, vrede svih 90e).

Sto se ostale opreme tice, (posebno kaciga) SVE JE ORIGINAL i neverovatno povoljno, tako da cim skupim novce idem i ja da uzmem neku integralku...

• Svrati ponekad, 343 postova

Odes u radnju sa Dainese i Shoei opremom, probas sto ti odgovara, pogledas etikete i kako to izgleda na "originalima" i onda odes kod Rajka. Naravno, na internetu pogledaj sta sve ima od modela i to je to. Recimo, moju jaknu nisam nasao na netu, tj. nisam nasao varijantu koja je u tim bojama, ali je zato ima u radnji koja prodaje Dainese u CG. Tako da mi je to bilo dovoljno.

Definitivno stvari nisu falsh, a to ce te vidjeti kad odete, a meni se itekako isplatilo. Samo, da znate, pantalona vise nema, makar ih nije bilo prije 20tak dana, kad sam ja bio.

Od skupljih kaciga ima gomilu Arai-a, o one su u cjenovnom rangu oko 500e.

Ima i malo skupljih kombinezona i nikako mi nisu djelovali kao falsh, hehe ;)

FwVS6_30032008yz9.th.jpg

Inace, "socijala" Dainese program nisam primijetio. Ima kozne Dainese jakne i kombinezone, ima goretex Dainese jakne, par Alpinestars modela, koznih i platnenih, onih supljikavih ljetnih Dainese jakni, Shoei, Schubert R1 i S1, i gomilu Araia koji nisam zagledao uopste. Nesto majica kratkih rukava, Dainese, i to je to. E da, bilo je i protektora za ledja. I sve te stvari sam vec gledao po prodavnicama i na netu.

• Svrati ponekad, 426 postova

I mene ova dilema muci ovih dana...  :-\

Treba da kupim kacigu... znam da su manje sanse da bude fals nego da su u pitanju neke pantalone ili jakna, ali nemam pojma dal sam spreman da idem na rizik kada je glava u pitanju. Nisam pametan...  :-\  :-\

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

I mene ova dilema muci ovih dana...  :-\

Treba da kupim kacigu... znam da su manje sanse da bude fals

Ne da su male sanse, nego mozes biti 1000% siguran!

• Drug član, 1779 postova

Pa mislm ko ce da se zamlacuje da falsira kacigu u ogranicenoj seriji, pa i za kineze bi to bilo komplikovano i neispltivo.Ja skoro bio sa drugarom u KG  i kupili soumi kacige ,pantalone,jakne ne cini mi se da je tamo nista fals osim cene ::):D

• U prolazu, 22 postova

Ne brinite kod Rajka su kacige originalne.

Bila je neka glupa prica da su laznjaci, ali svako ko se malo razume

u opremu iz aviona vidi da tu o kopiji nema reci. Za garderobu nisam

proveravao ali sam za kacige licno proverio nekoliko modela i sve je OK.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Da ne lutam,mozhe broj? Pozdrav svima!

Ja imam tri broja pa probaj na neki!

0638667793

0637762046

0658762046

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Da ne lutam,mozhe broj? Pozdrav svima!

Ja imam tri broja pa probaj na neki!

0638667793

0637762046

0658762046

Zahvaljujem  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja