jowica 97 Napisano Februar 19, 2017 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mol Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav skoro sam primetio da mi se jako brzo ugreje izduvna grana na mopedu tacnije posle nekih minut rada u mestu bude vec narandzasta, citao sam svasta po netu moze da bude raznih problema. Zanima me da li je neko imao istih problema i kako ih je resio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 19, 2017 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bogata smesa pa zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Siromasna ga vise greje od bogate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ga startuješ više, proveri izduvni ventil(ventile) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Februar 20, 2017 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je normalna pojava. Samo vozi. Bilo koji motocikl kada radi u mestu nekoliko minuta pod turazom usijace izduvnu cev. Ko ne veruje neka proba, samo neka ugasi svetlo u garazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...