stevica 1 Napisano April 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motocikl Honda cbr 900rr presao 31000km.Mod 97. Motocikl je u top stanju registrovan do 17.02.2009. registrovan na BiH table. Sve informacije +387 65 546 790 Stevica. Evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite zaboravih cijenu Ravno 4000 Eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan brate ova kao da nije isterana iz salona,nikada. prelepo ocuvana. srecno sa prodajom. imao sam istu pre 2 godine,motor bez greske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 9, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan brate ova kao da nije isterana iz salona,nikada. prelepo ocuvana. srecno sa prodajom. imao sam istu pre 2 godine,motor bez greske. Nemam rijeci na tvoj komentar. Oni koji me poznaju vidjeli su je uzivo, mislim na motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 11, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Zasto nema nikakvih ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan mozda zato sto se nema para a da je motor lep,lep je nego kakav je to auspuh stavljen bas me zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nema para stevice. Gledam je i dusha me boli i uzivo sam je vidjeo. Nego sta ces sa te nalepnice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta ces sa te nalepnice ;D Cuj stacu pa nalijepit na drugi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Spusti malo cijenu daj daj vidis da nema ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 13, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Spusti malo cijenu daj daj vidis da nema ponuda Spustio bih ja al toliko mi treba ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako si za to da ti dam vfr-a 750 iz 93god i yamahu sr 125 2000god. drgacije ti nemogu pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite zaboravih cijenu Ravno 4000 Eura Cijena pala na 3850 Eura :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Stevice moraš znati da nam ostaje još da platimo ulaz, carinu, pdv i registraciju da bi ga mogli voziti!! Definitivno je bajk kao iz fabrike. Ako se nevaram uvezao si ga iz swiss jer se taj auspuh serijski naručivao uz motor Pozdraw i srećno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 23, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Stevice moraš znati da nam ostaje još da platimo ulaz, carinu, pdv i registraciju da bi ga mogli voziti!! Definitivno je bajk kao iz fabrike. Ako se nevaram uvezao si ga iz swiss jer se taj auspuh serijski naručivao uz motor Pozdraw i srećno sa prodajom!!! Pa mozda neko cita i u Bosni. Ne treba carina. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite zaboravih cijenu Ravno 4000 Eura Cijena pala na 3850 Eura :o Motor prodat. Zahvaljujem se svima koji su pomogli oko ove realizacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...