car gsxr 6 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa paljenjem motora,najčešće prvog ali ne mora biti.Radi se o gsxr-u 92god.Na njemu je akrapovic,a kad mu vratim standardni auspuh sve je u redu.pomoc molim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze i dobrodosao. Pravila foruma nalazu da nov clan prvo treba da se predstavi, par reci o sebi itd... Nakon toga ima pod forum Garaza/ Motocikli/ Suzuki i tamo se postavljaju ovakva i slicna pitanja. Na ovaj nacin nema sanse da ce se iko potruditi da ti pomogne. Tako da sad lepo ispocetka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
car gsxr 6 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno druze,nov sam u ovome pa ne znam kako da se ukljucim,izvini.Nadam se da cu skontati jer mi poznavanje racunara pa samim tim i foruma nije jaca strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...