Jump to content

Moto Zajednica

Akcija dobrovoljnog davanja krvi - Beograd 1. Maj 2008

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Računajte na mene i Bolju Polovicu TM aka. MelloLeitao..

Javi ako vam treba smestaj, da to organizujemo ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ja cu dodjem , al' neznam di je saranjen "najveci sin' nasih naroda??? ??? mislim, neznam gde se ta kuca nalazi i kako da dodjem do nje??

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ja cu dodjem , al' neznam di je saranjen "najveci sin' nasih naroda??? ??? mislim, neznam gde se ta kuca nalazi i kako da dodjem do nje??

Mi koji dolazimo van BG-a, cemo se vec dogovoriti o jednom ili vise mesta za sastajanje. Ima vremena za to, ne brini.

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 ,Piaggio Beverly 300 ie

Pozdrav za akciju,ništa humanije od tog čina,nažalost nemogu da vam se priključim u akciji jer sam pre neki dan dao drugi put ove god.Ako postane tradicija vidimo se u toku leta po istom.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Poslednji put kada sam dao krv bio sam sa Lalajkom, bilo me sramota jer je Lalajko veliki čovek, dao je krv blizu 100 puta što je primer za bilo koga.

Iznenadio sam se koliko su profesionalni, ima dosta slučajeva u kojima nije dozvoljeno dati krv a radnici zavoda su baš odgovorni, temeljno rade...

Bio sam neodgovoran i prema sebi, nikako da zapamtim koja mi je krvna grupa, sve kao ne treba mi, nije važno, ako dođe do toga - jebi ga...

Međutim samom postupku davanja krvi predhodi lekarski pregled, određivanje krvne grupe, merenje pritiska i nivoa šećera u krvi... tako da verujem da nije bilo ove prilike verovatno nikada ne bih otišao do lekara radi ovakvih stvari.

I komunikacija je super, krv ne daju bolesni već zdravi pa sve prolazi u dobrom raposloženju i druženju sa njima.

Na manifestaciju treba doći radi razmene iskustava, druženja, vožnje a koliko ćemo moći da pomognemo ipak zavisi od Zavoda i njihovih pregleda ali je na nama da se ponudimo da damo što više krvi, ako u nekim slučajevima nemože, šta da se radi, viša sila, cilj je da se spasi neki život a ne da se ugrožava još jedan...

Ipak, treba da nas se skupi što više.

Za Pabla

Jel mislis na policiju uopste ili samo na one "vanzemaljskog porekla", nasu bracu po tockovima? Vidimo se tamo

Mislim na saobracajnu policiju definitivno, njima smo uputili poziv, a oni bi trebalo taj poziv da proslede interno svim odelenjima. Posebno bi dobro bilo ako bi njihovi motoristi dosli. U svakom slucaju, znacemo uskoro vise detalja oko njihovog ucesca ;)

Dolazim sigurno ako to bude neradni dan

1. Maj bi trebalo da je ful neradni dan cak i kod privatnika :)

• Braveheart, 702 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Dolazim i ja,zadnji put dao sam u vojsci. Samo mi nije jasno gde je taj muzej 25 maj. jbt ja sam iz Bga pa neznam  ::):D

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Samo mi nije jasno gde je taj muzej 25 maj. jbt ja sam iz Bga pa neznam  ::):D

Muzej 25. Maj je pored Kuće Cveća, zapravo ispod nje gledano iz pravca ulice.

Prostor od muzeja do ulice je veliki, sa velikim je parkingom i dobrim asfaltnim prilazom, postoje dve saobraćajne trake uz žutu traku po pravcu pa je lako i bezbedno za okupljanje.

Isključenja sa Auto puta su blizu bez obzira da li se dolazi sa Severa ili Juga, odgovaraju isključenja Mostar i Autokomanda a nakon njih treba birati pravac ka Senjaku i Dedinju.

Ukoliko se dolazi iz centra onda treba držati pravac ulice Kneza Miloša i pratiti putanju trolejbusa za Banjicu, nakon završetna odvajanja za Mostarsku petlju nastaviti pravo do prvog semafora na kome se skreće levo. Muzej je posle skretanja na nekih 200-300 metara.

Do lokacije je moguće doći i ulicom (namerno ne navodim nazive ulica kako promenom njihovih imena ne bih nekog zbunio) koja deli Marakanu i Partizanov stadion, pruža se od Autokomande uzbrdo pa kod prvog semafora se skreće desno. Na ovaj način se dolazi do suprotne strane Muzeja, na semaforu koji je poslednji u nizu nije dozvoljeno polukružno okretanje pa ovu alternativu zbog toga ne preporučujem.

Do Muzeja se može doći i sa Dedinja iz dela gde je TV Pink spuštajući se nizbrdo i potpuno pravo od Bolnice Dr. Dragiša Mišović takođe linijom trolejbusa sa Banjice u pravcu grada. Ovaj pravac identičan je predhodnom sa Autokomande, o istoj se ulici radi samo sa različitim uključenjima a dovodi opet do suprotne strane od Muzeja.

Ukoliko se dolazi iz pravca Košutnjaka ili Careve Ćuprije, potrebno je kod Crkve skrenuti uzbrdo ka Senjaku, voziti potpuno pravo čak i posle skvera - kružnog toka, sve do prvog semafora na kome treba skrenuti desno. Tada smo sa prave strane ulice.

Raskrsnica koja je ključna kao orijentir za nalaženje ovog Muzeja nalazi se iznad Preduzeća ''Rudo'', preduzeće koje se bavi izradom i prometom ortopedskih pomagala.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Dolazim i ja...skoro sam imao pregled za kontrolu leta..100% zdrav...

A da stavimo par kotlica?..Da zavrtimo i neku riblju corbu?

Nije bas prigodno, odnosno nemoguce je a na taj dan tek i neprakticno ali ce biti na tu temu nesto odradjeno. U toku nedelje bice i konacna odluka sta tacno, odnosno, kombinacija cega.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja