nikola92 32 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan HITNO mi je Potreban broj nekog ko se bavi uvozom motora iz Italije, okolina Milana. Unapred zahvalan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ticma, clan foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Tićma sa piaggo foruma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Covek je iz NS, pjadjo forum ne pratim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali je sada u inozemstvu na kraći period. Ja sam sa njim uvezao moj motor i hvala mu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...