sashac 8204 Napisano Februar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Skroz ispravna,i neostecena,bas velika. 50 evra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 1, 2017 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ради механизам за подизање, има ли могућност подешавања нагиба наслона? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ispravno,ima ovaj tockic dole koji nesto podesava. Naslon kao naslon je fiksiran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da je crveno bela.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao Rumba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da je crveno bela.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Eee jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 1, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj dole tockic, kako ga ti zoves, podesava napetost opruge koja kontrolise otpor prilikom naginjanja stolice unazad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Taj dole tockic, kako ga ti zoves, podesava napetost opruge koja kontrolise otpor prilikom naginjanja stolice unazad Hvala kolega Momentum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 1, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod mene u salonu namestaja koliko hoces modela sa tim mehanizmom, zato znam ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica kolega hteli du kupe,i potvrdili,i samo se nisu pojavili...Jbg.|Fotelja je aktuelna...imam racun,placena 12000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 25, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prevoz uračunat u cenu prevezi je od ponedeljka, kad stigneš, do Bloka 45 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prevoz uračunat u cenu prevezi je od ponedeljka, kad stigneš, do Bloka 45 . doterace ti je duki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 25, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Odlično . Kupljeno. Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Februar 25, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica kolega hteli du kupe,i potvrdili,i samo se nisu pojavili...Jbg.|Fotelja je aktuelna...imam racun,placena 12000. Pa kad si pogrešno napisao u naslovu "radna", kome to treba, da si stavio lepo "direktorska fotelja" otišla bi odaaavno. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 25, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica kolega hteli du kupe,i potvrdili,i samo se nisu pojavili...Jbg.|Fotelja je aktuelna...imam racun,placena 12000. Pa kad si pogrešno napisao u naslovu "radna", kome to treba, da si stavio lepo "direktorska fotelja" otišla bi odaaavno. pa vidim ja da sam se zajebooo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...