umpahpah 100 Napisano Decembar 3, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan X max 300 za 2018......bjutiful Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11647 Napisano Decembar 4, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao CC muva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan X max 300 za 2018......bjutifulMislio sam da je ta plava boja rezervisana samo za model od 400 cc. Ima li jos neke razlike u odnosu na aktuelni model?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, nem promene, samo "raspored" boja. Nema više bele i braon (kao tvoja). Ova plava mi je skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvenstveno hteo da uzmem tamno sivi, ali sam na kraju promenio zbog ovih sivih detalja na slici koje ima samo braon verzija. Nekako mi se to svidja...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogile 2 Napisano Avgust 16, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: beverly 300 tourer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi...jedno pitanje za vlasnike xmax 300 imam ga po povoljnoj ceni kakvo je odrzavanje mat boje od insekata i raznih uticaja okoline pri voznji jel problem da se ocisti ili zahteva posebna zajebancija ...hvala unapred buduci vlasnik...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2119 Napisano Avgust 17, 2018 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odrzavanje isto kao obicna boja, samo malo redovnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece kolega Muljaz, sve standardno. Neces pogresiti ako ga pazaris.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogile 2 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: beverly 300 tourer Prijavi odgovor kao problematičan Skup je.. jeste imali nekih vecih zamerki do sada na njega..jeste da je prosle godine izasao malo me nervira ovo paljenje bez kljuca inace mi se na izgled svidja bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je.. jeste imali nekih vecih zamerki do sada na njega..jeste da je prosle godine izasao malo me nervira ovo paljenje bez kljuca inace mi se na izgled svidja basSlazem se ovo za paljenje bez kljuca, pogotovo ako imas i kofer koji koristis svakodnevno pa ti treba kljuc.Ja nemam vecih zamerki, ali nisam se bas i navozao, celih 4000 km Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, MilosSani said: Ja nemam vecih zamerki, ali nisam se bas i navozao, celih 4000 km Sent from my iPhone using Tapatalk Znači, ove godine si prešao samo 1000 km? U čemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ove godine si prešao samo 1000 km? U čemu je problem? U poslu je problem. Radis kao konj da bi sebi priustio motor kao neki vid luksuza i onda zbog tog istog posla nemas vremena da ga vozis. C’est la vie sto bi rekli Englezi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan yap, veoma mi je poznat taj problem. Welcome to the club Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan yap, veoma mi je poznat taj problem. Welcome to the club Sent from my iPhone using TapatalkSta si ti uradio za skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek ništa, ali blizu sam rešenja. Baš danas sam išao da gledam i novu forzu i xmaxa. Vrlo verovatno ću uskoro da rešim i to pitanje. Ali, ostaje problem manjka slobodnog vremena. Btw, ja sam ove godine na skuteru 50 ccm prešao skoro 2.500 km i pored užasnog radnog vremena. Zato sam i pitao u čemu je problem sa tobom. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogile 2 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: beverly 300 tourer Prijavi odgovor kao problematičan Lomis se izmedju ova dva modela jel tako.. Javi ako uzmes bilo koji i sta te je odvratilo od tog drugog ja se polomi dal da uzmem yamahu ili ne ..a sezona prolazi samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Avgust 17, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvenstveno hteo da uzmem tamno sivi, ali sam na kraju promenio zbog ovih sivih detalja na slici koje ima samo braon verzija. Nekako mi se to svidja...Sent from my iPhone using TapatalkOvaj na slici ko da ima 2 metra. Sav se zgrbio i nabio na volan. Ko na noši da sedi. Nekako mi neprirodan položaj tela. Možda slika vara ili se ja varam ali ne deluje mi udobno ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nijanse su u pitanju, što se razlike tiče. Kod honde je jedina stvarna prednost el. vizir. Za nijansu je bolji položaj sedenja na hondi. Sve je stvar ukusa. Ali Yamaha ima moderniji motor, kod honde je stari. To mi je bzvz. Ja bih pre gledao koji servis je bliži, bolji pa tako odlučio. Hondini modeli su stigli bez kofera, to je možda najveći razlog odustajanja od istog. Da, ovaj lik na slici definitivno ima 2 metra. Tako loše se ne sedi na xmaxu. Pogledaj mu samo broj cipela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Avgust 18, 2018 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa svojih 190cm komotno sednem na xmax, na slici se mozda ne vidi lepo, ali veliki je ovo skuter. Problem za nize ljude moze da bude sirina skutera i sedista, ja jedva dohvatim pod sa obe noge u isto vreme. Gaziste je inace manje pa vam zato deluje da ovaj lik na slici ima velika stopala.Sto se tice male kilometraze, tu je najvise “kriv” sluzbeni auto, on mi krade kilometre koje bih mozda presao sa skuterom.Momci, ja sam jos sledecu nedelju na odmoru, pa ako vas ne mrzi mozete da se provozate do Grocke i da probate xmax. Mozda vam to pomogne da se odlucite da li vam odgovara ili ne. Bas sam se raspisao, pozdrav od mene Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogile 2 Napisano Avgust 19, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: beverly 300 tourer Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ga mnogo je dobar ali sa 700 km na satu cinimi se nerazradjen kako treba jos..ima akrapovic i oreginalni kofer u ponedeljak idem po njega..verovatno si odradio prvi servis na 1000 pa mi reci koliko je to novca u ovlascenom servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano Avgust 19, 2018 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ga mnogo je dobar ali sa 700 km na satu cinimi se nerazradjen kako treba jos..ima akrapovic i oreginalni kofer u ponedeljak idem po njega..verovatno si odradio prvi servis na 1000 pa mi reci koliko je to novca u ovlascenom servisu Nemoj da me drzis za rec, ali mislim da je kostalo izmedju 7000-8000 din. I ja se dvoumim za taj Akrapovic, odlican zvuk mu daje.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Avgust 19, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan X max je odlican skuter, kupio bih ga ponovo. Ali mislim da nije bas za visoke, ja sa mojih 173cm sam se dobro osecao za volanom. Dohvatao sam sa pola stopala zemlju, kada je suvozac iza, onda celim. Moj je bio model za 2010-u, ne znam da li su nesto oko ergonomije menjali na novijim modelima ali u svakom slucaju treba dobro probati pre kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11647 Napisano Avgust 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja kad sam seo na Gagijev XMax kao da sam seo na igračku iz kinder jajeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Avgust 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ти ниси меродаван, теби увек и све смета. Фала Богу да си нашао скутер који ти одговара а да није АА. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Septembar 3, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2018 at 11:25 PM, gogile said: Lomis se izmedju ova dva modela jel tako.. Javi ako uzmes bilo koji i sta te je odvratilo od tog drugog ja se polomi dal da uzmem yamahu ili ne ..a sezona prolazi samo tako Jedan mali update: kao veliku manu Hondi pripisujem da ima samo jedan mali odeljak za sitnice koji se NE zaključava. X max ima 2 od kojih se jedan ZAKLJUČAVA. Meni je to bitan detalj. + 1 za X max 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...