Phenom 168 Napisano Januar 24, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su u dobrom stanju, nigde ostecene, da ne kazem kao nove. Protektori, unutrasnja postava koja se skida... Velicina 52, a mogu izmeriti i dimenzije ako je neko zainteresovan. Ja sam visok 185 i mogao sam da ih nosim u kombinaciji sa dubokim cizmama, mada ne bi skodilo da su par cm duze. 70eCizme su kao nove, nosio sam ih na svega 2 ili 3 voznje. Ako je neki pokazatelj moze se videti i po djonu da ni malo nije izlizan. Zaboravih u naslovu da stavim, cizme su SPEEDSTAR II. 70e 064 219 56 52 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za cizme. Reci mi koji je broj u pitanju? I kako bi se dogovarali u slucaju preuzimanja? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 24, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ako pogledas slike artikla koji te zanima mozda i provalis koji su broj. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha, ta ti je dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 25, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za cizme. Reci mi koji je broj u pitanju? I kako bi se dogovarali u slucaju preuzimanja? Hvala 45. Preuzimanje kako god, licno, kurirska sluzba, a moglo bi se organizovati i preuzimanje u Bg-u. Ne znam odakle si. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 25, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Cizme rezervisane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Januar 26, 2017 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako pogledas slike artikla koji te zanima mozda i provalis koji su broj. Na brzinu sam gledao cizme, jer sam bio na poslu. Brdo posla pa ne stigoh ni da proverim odgovor i cizme vec rezervisane sad. Jel postoji prednost jer sam se prvi javio? Ili da batalim? Inace sam iz Beograda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 27, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema prednosti, nisi rezervisao Prodate su. Pantalone aktuelne i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 5, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 13, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone 6500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 19, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 26, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 11, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 7, 2017 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...