ŠekiKG 4332 Napisano Januar 22, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupuje motor, isključivo od kolega sa Foruma, ili od njihovih prijatelja. Početnik je, pa to imajte u vidu prilikom davanja ponuda. Budžet je oko 1500 evra, sa mogućnošću korekcije. Ponude sa fotografijama motora postaviti u temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazovic1 1 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ja gs 500,99 god,meni je to prvi motor,kod mene je godinu dana i apsolutno svaka preporuka za pocetnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 25, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Mali virago dolazi u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 25, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mali virago dolazi u obzir? Ne voli taj tip motora. Hvala na ponudi Sloboleo prodaje CB 500, danas smo gledali jedan ER 500 u Kraljevu, čekamo malo detaljniji opis motora od Laze (Lazo, imaš PP). Nekako mi je sigurnije da kupi neki od motora od starijih članova Foruma, mada imam u vidu i Đuntin komentar u drugoj temi i dešavanja oko kofera koje je Dankan kupio od Joce_GS-a. Obzirom da se oslanja na mene, a ja baš ne bih da ispadnem grbav u celoj priči, pre kupovine će motor pogledati moj majstor. Da Alekre nije prodao svoj ER 5, ne bih razmišljao oko preporuke. Ponude možete i ovde u temi, ili na PP. Hvala drugari! Danas u Balosavama pala jakna i rukavice, uz popust za stare mušterije. Svaka čast za Gagija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 26, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio ER 5 u Kraljevu, hvala svima na ponudama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...