savke 643 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lazer kaciga XS velicina u skroz ok stanju.Unutrasnjost je prefektna,spolja ima jednu manju ogrebotinicu i 4 neke rupe koju ne znam sta predstavljaju.Vizir odlican i mehanizam perfktno radi.Promasio sam velicinu zbog toga ide na dobos . Cena neka bude za pocetak 30e. 064 580 98 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6066 Napisano Januar 21, 2017 Drug član, 2788 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozadi treba da ima plastike za ventilaciju... Koji je model? Ja sam mozda zainteresovan da je uzmem za zenu za prvu pomoc... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 21, 2017 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozadi treba da ima plastike za ventilaciju... Koji je model? Ja sam mozda zainteresovan da je uzmem za zenu za prvu pomoc... Tornado virus racing...da,tu dodju dve male plastikice,sad vidim na netu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...