Ljuba Yamaha 2 Napisano Januar 15, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Belegis Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi prednje plastike (ceo prednju deo kaoi sto je na slici bez vizira) za Yamahu tenere xtz 660 1991god, problem je sto ne mogu da ih nadjem nigde na internetu. Ukoliko neko zna nekog ko bi mogao na da ima neka mi ostavi kontakt....Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Januar 15, 2017 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan U krajnnjem slucaju ako bas nigde nemozes naci probaj pitati distributera za Yamahu da li mogu nabaviti. http://yamaha-srbija.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 15, 2017 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nemci verujem i sami ne znaju sta imaju. Evo ti je leva plastika http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=1590100 A za ostalo upotrebi mastu . Ne verujem da im je stranica redovno azurirana tako da ... pisi im. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba Yamaha 2 Napisano Januar 16, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Belegis Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBS RS 0 Napisano Januar 23, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni cela prednja maska od takve tenere i prednje vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba Yamaha 2 Napisano Januar 23, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Belegis Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao prednju sto ide oko fara, a bubrege nisam nasao nigde, prednju imas u mladenovcu pravi ih var plast mladenovac, a sto se viljuske tice ima deki moto u kanjizi sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...