Floyd**** 15 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja se ne bi slozio ni slucajno bar 50 posto stvari u zivotu sam sam naucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to vazno. Stvar je u tome da trenutno nemam koga da mi nesto pokaze. Tako da se potpuno oslanjam na ovaj forum i ostale izvore na netu. Takodje velika mi je muka da nadjem majstora kojji hoce da primi mog MZa i da ga sredi. Ovaj prosli je pristao da ga natera da upali, ali to je to. Nisam ni ja bas pristalica eksperimenata ali bas je neudobno kada se motor gasi u leru, a i malo mi djavo nije dao mira . U svakom slucaju svi saveti su dobrodosli ne samo za ovaj konkretan problem nego generalno sve vezano za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes na ovaj susret prvog maja i resicemo taj ler gas ja ako budem isao naravno nosim alata dovoljno za generalnu :) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 23, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Naći ćemo i majstora za stalno održavanje, napraviš spisak, on ti kaže koliko je to para, dogovoriš termin i to je to. Ako nešto planiraš da radiš napiši ovde i dobićeš objašnjenje, onda dalje petljaj ali po uputstvima i sve OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes na ovaj susret prvog maja i resicemo taj ler gas ja ako budem isao naravno nosim alata dovoljno za generalnu :) ;D Evo i ja se javljam za pomoć pri servisiranju. Jebeš mi sve ako ga na tom skupu ne pozlatimo, samo ti dođi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Marko, sad kad se Svakak ponudio da ti namesti motor na skupu -=Look No Further=- Zaboravices na majstore i probleme sa njima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 23, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo pa nadji decka, pa mu naredi taj ler, ako ima obrtomer,lako se stela, nastelas na 1000 i kraj price, stelaj samo onaj desnni sraf koji je vise uvucen u karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam puno Opet sinoc kad sam se vracao sa posla sam uzeo i namestio gas, ler srafove i sad je sve u redu (Za one koji zive na Dorcolu izvinjavam se zbog buke oko pola 2 ujutru svake noci to sam ja ). E sad kad sam to sredio necu vise nista cackam oko toga. E sad stvar je opet u sajlama. Znaci sajlu za kvacilo moram promenim, danas mi je spala sa rucice posle jedno 500 metara i sva sreca da su oni srafovi koji sluze za za zatezanje (kod rucice) ostali, inace ne znam kako bi odvezo motor u brzini do kuce, pa sam je opet namestio i normalno se vratio kuci. E sad mi treba savet Bez problema mogu nadjem sajlu za tomosa CTX i sad me zanima da li ona moze da posluzi, ili treba da cekam vikend i ipak odem na buvljak i kupim sajlu za MZ-a. Sad kad motor radi ostaje mi jos samo da imam slobodno za prvi maj pa da se vidimo na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 23, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo pa nadji decka, pa mu naredi taj ler, ako ima obrtomer,lako se stela, nastelas na 1000 i kraj price, stelaj samo onaj desnni sraf koji je vise uvucen u karb. Ma hoću, ostavio sam telefon i sve čekam da se Marko javi. Marko, kada se 1. maja budemo videli dobićeš kontakte za nabavku delova i neka objašnjenja oko toga. Strpljivo, to je još par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andjel 2 Napisano Januar 19, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Negotin Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite,Imam MZ ETZ 250 nije vozen 10 godina sigurno stojao je u garazi,ja sam bio mali da ga vozim,cale ljubitelj motora ali samo je ostareo malo da ga vozi,i posto sad ja hocu da ga vozim ali motor ne radi,pa da pitam zna li neko nekog majstora u Istocnoj Srbiji-Zajecar,Donji Milanovac,Negotin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 19, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , u Negotinu , Boce , Zivadinovic Borislav , moj dugo-godisnji saradnik i serviser MZmotocikala , cak u vreme SFRJ , bio ovlasteni serviser !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...