speedfreak 55 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko u Srbiji da vari titanium,iskopao sam titanium auspuh za svoj motor u Nemackoj,ali su gospoda zarezali cev da uguraju db killer. Dakle trebalo bi samo da se zavari taj deo cevi koji su prorezali idioti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vare kod Cubike,zavarivanje je na novom naselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Januar 8, 2017 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade to radi, ne znam da li i sada radi.......onomad kad sam bio kod njega video sam jedan cunak tinanium na prepravci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mail Robertu,a dobio sam jos jedan kontakt,pa cu sutra nazvati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...