Ivan x 70 Napisano Januar 15, 2017 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetnika je najsigurnija varijanta neka 4t 125-ica. Pa nakon par meseci voznje, neki motor poput klx250 koji moze posluziti za po gradu, terenu, pa i kracim putovanjima. E onda, kada se savlada tehnika i dobije na iskustvu( u zavisnosti od sposobnosti, potreba i zelja), predje se na neki motor vece kubikaze. Istina je da ceo taj proces zahteva dosta vremena i para, ali je najsigurniji. E sad, ako je covek svestan svojih mogucnosti, rizika, ima samokontrolu i postuje masinu, moze preskociti par koraka. U svakom slucaju, ni jedan od motora koji se pominju u diskusiji nisu bas primereni za pocetnika.Cak sta vise, misljenja sam da je drz mnogo primereniji, ako nista drugo-laganiji je i okretniji. Xr400 je takodje odlican "allround" motoric.Veoma lagan i okretan, ali za razliku od drz-a, bez el.starta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Januar 19, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preskočio sve te skutere i motoriće manje kubikaže i kupio KLE-a kao moj prvi motor sa 25 godina, a sa 40 godina mislim da je tek data dovoljno ozbiljan i odgovoran da krene odmah sa većim motorom. Kle sa dva cilindra i 6 brzina je poprilično miran do 6000 obrtaja i odličan za blaži offroad, a opet dovoljno jak i brz da te na asfaltu ne pretiču kamion, jer ako te oni pretiču onda nije dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acatacat 1 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nov sam ovde i planiram ove godine da se ponovim nekim motorom. Posto me vise privlace enduro-cross motori a ne trkalice razmisljam u tom pravcu da kupim neki KTM ( lc4 620 on mi je zapao za oko, Honda cbf450, Suzuki RMX 450) Posto me najvise privlace zvukovi na tim motorima jer su to ipak masine i jaci su zanima me da li postoji mogucnost da se odradi neki auspuh na sprint apollo 250 i da li je to pametno raditi da dobijem neki jak zvuk ( budi ljude iz sna ).. tipa ovako Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...