srdjan1987 62 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Na prvom mjestu da iskoristim priliku da cestitam Bozic i sve najbolje u Novoj godini, mnogo srecnih kilometara i druzenja Vjerujem da negdje medju nama ima neko ko je razmatrao, ili jos bolje vec odradio poboljsanja prednjeg vjesanja, visuljke i novi zadnji amortizer. Moj motor je Honda VFR1200F, ali to nije toliko bitno. Ako se neko pita da li sam podesavao preload i rebound, da znam se poigrati sa tim ali ovaj motor moze da nosi i bolje vjesanje. Uglavnom, da li neko ima preporuku za guru suspension majstora, radnju koja pravi carolije? Na terirotiji bivse Juge... Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Iske je radio, isto na VFR-u, samo 800. Ne mogu da posaljem link preko telefona, ali ima tema ovde, mislim da je naslov na engleskom. Verujem da od njega mozes da dobijes odgovor na vecinu pitanja, a i u temi je sve lepo objasnjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Iske je radio, isto na VFR-u, samo 800. Ne mogu da posaljem link preko telefona, ali ima tema ovde, mislim da je naslov na engleskom. Verujem da od njega mozes da dobijes odgovor na vecinu pitanja, a i u temi je sve lepo objasnjeno Ako uspijes proslijedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Slobodna neka provjerena radnja ili majstor, nije bitno koji je motor radio. Citao sam strane forume, specificno za vjesanje ovog motora pa bih mu znao reci sta zelim, a on to da upakuje i podesi do perfekcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94904-vfr-800-suspension-tuning-brake-delinking/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94904-vfr-800-suspension-tuning-brake-delinking/ Veoma dobro objasnjeno, da imam VFR800 ne bih dalje isao nego pratio njega step by step. Zadnji amortizer cu vjerovatno mjenjati cijeli (Ohlins) a vile poboljsavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...