fat boyOS 11 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Brothersi -hvala na posjeti Olja - da znas kako sam te ja zamisljao .... kad ona jos sladja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava precedniku Tomi i celom MC My way, svaka čast na organizaciji i svemu. Ja sam bila puna tri dana od četvrtka sa Goodfellasima i bilo mi je extra. U ime LMC Ladies, HVALA na gostoprimstvu i prenesite pozdrave MC Osijek, i onim kako beše Kuleni tako nešto (gurmanski klub:). Dolazak u NS a posebno na Ribarac u LMC Ladies očekujem kako su mi i obećali:). A ženskom delu MC Osijek (Mirti, Jani, Dijani), posebno hvala na vožnji po OS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan P.S. hvala Fat boy na komplimentu, a ne videh Daču tamo, nismo ni pivo popili, ne znam je li Dačo bio...Goodfellasi me ''zarobili'' pa nisam videla sve:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ni ja ga nisam vidio a obilazio sam ??? vidio sam tebe i nadasve mi je drago sto smo se upoznali... Pozdrave cu prenijeti svima i nemoj zahvaljivat, DODJITE OPET! ;D i samo bih te ispravio ne MC ... MK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, nadam se da će biti prilike još, a neki su MC, neki MK, malo se izgubim u tome. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Par slika , danas i prije 28 godina , možda se netko prepozna , treba samo dodati pivske trbušćiće ,prorijeđenu kosu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan nešto je i nestalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan mi bili i videli LEPO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo smo se druzili sa nekim starim i nekim novim prijateljima. Dogodine se vidimo ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eh, mogu se kladiti da su na onim starim slikama čika Bobo, i čika Krompir, oni su najstariji bajkeri koje znam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan naravno da sam i ja bio,u subotu prilicno rano dosao a u nedelju posle podne krenuo nazad,istina da mi je uz put naletla jedna djevojka pa sam mozda njoj posvetio vrijeme koje sam trebao da budem sa vama,prijatni i lubazni domacini su mi uljepsali boravak u sijeku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Eh, mogu se kladiti da su na onim starim slikama čika Bobo, i čika Krompir, oni su najstariji bajkeri koje znam ;D Stari jesu ;D ali nisu najstariji, na grupnoj slici su tadašnji članovi MK Osijek , svi koji su živi i dalje voze motore.Bobo i Krumpir tada nisu bili članovi MK Osijek no uvijek su bili uz njega.Uostalom , oni su i 1980. bili već jako stari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Eh, mogu se kladiti da su na onim starim slikama čika Bobo, i čika Krompir, oni su najstariji bajkeri koje znam ;D Stari jesu ;D ali nisu najstariji, na grupnoj slici su tadašnji članovi MK Osijek , svi koji su živi i dalje voze motore.Bobo i Krumpir tada nisu bili članovi MK Osijek no uvijek su bili uz njega.Uostalom , oni su i 1980. bili već jako stari ;D cool'n jedno pitanjce,na susretima sam vidio jednog gospodina koji je nosio stare oznake mk Osijeka,one prve,AMS-a,neko od vasih ili? 4olja-neces vjerovat s kim sam sinoć bio,tko nas je pocastio svojim dolaskom....Zeljko Š. i bolja mu polovica,kaze malo se preracunao za dan a i putem sa zapada ga pratila kisa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaha, znala sam moj dragi drugar isao iz Mostara, jel'? Zeznuo se za jedan dan, pa jeste on je omasio jedan dan kad su ga cekali u ZG pa dosao ranije, ovde je dosao kasnije, nije bitno Š. ti uvek pogresi dan, al bitno je da je dosao, ha, ha... Ja jos nisam bila u planu kad su se ovi najstariji članovi uslikali (mada, nisam ni ja više tako mlada:). Pozdrav svima, mora se nešto i raditi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaha, znala sam moj dragi drugar isao iz Mostara, jel'? Zeznuo se za jedan dan, pa jeste on je omasio jedan dan kad su ga cekali u ZG pa dosao ranije, ovde je dosao kasnije, nije bitno Š. ti uvek pogresi dan, al bitno je da je dosao, ha, ha... Ja jos nisam bila u planu kad su se ovi najstariji članovi uslikali (mada, nisam ni ja više tako mlada:). Pozdrav svima, mora se nešto i raditi ;D mislim da je spominjao zagreb i da ga je tako oprala kisa ;D ali se pojavio,bili kod Tome u Biker Baru do kasno, GF-i bili ... ma ludo ludo mlada si koliko se mladom osjecas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Eh, mogu se kladiti da su na onim starim slikama čika Bobo, i čika Krompir, oni su najstariji bajkeri koje znam ;D Stari jesu ;D ali nisu najstariji, na grupnoj slici su tadašnji članovi MK Osijek , svi koji su živi i dalje voze motore.Bobo i Krumpir tada nisu bili članovi MK Osijek no uvijek su bili uz njega.Uostalom , oni su i 1980. bili već jako stari ;D cool'n jedno pitanjce,na susretima sam vidio jednog gospodina koji je nosio stare oznake mk Osijeka,one prve,AMS-a,neko od vasih ili? 4olja-neces vjerovat s kim sam sinoć bio,tko nas je pocastio svojim dolaskom....Zeljko Š. i bolja mu polovica,kaze malo se preracunao za dan a i putem sa zapada ga pratila kisa ;D Da , i on je nekada bio član MK Osijeka,pronašao je negdje staru jaknu ja sam moju tako dobro spremio da je više ne mogu naći.Sada je najčešće sa My way-ovcima no slobodnjak je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno je biti dobar sa svima a boje manje više... Fatboy, baš mi je žao što je Š. omašio dan (on uvek zakasni:), a u tom kafiću ja jesam bila ali dan dva pre sa GF, malo smo se mimoišli ali dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika? ;D Olja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno je biti dobar sa svima a boje manje više... Fatboy, baš mi je žao što je Š. omašio dan (on uvek zakasni:), a u tom kafiću ja jesam bila ali dan dva pre sa GF, malo smo se mimoišli ali dobro... ma nemoze omasit kad god dodje dobro dodje! kako ti se cini kafic? moje misljenje samo da je maaalo veci ;D jel vas Tomo sluzio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije bio tada Tomo, to je bilo u subotu on je bio domaćin tamo u kampu...a mi smo skoknuli po podne malo do tamo...OK. je mesto, ali stvarno je malo, jedina mi je to zamerka...inače sve je super. Joseph ima sličica ali ja NEMAM POJMA sa slanjem bilo kakvih slika bilo kome i bilo gde (sramota ali eto...), a na sajtu FBC Goodfellasa ima galerija fotki i ima tamo finih sličica, pa kog zanima može ih pogledati...ja kad god sam nešto slala, zabrljala sam, a nisam nosila svoj foto aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...