dzolaja 89 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam razmisljao da zamenim moj bajk za Yamahu TDM850 pa mi nesto nije jasno Ovaj je recimo 1996 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=31620015&__lp=14&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=tdm&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=〈=en&pageNumber=1 a ovaj 1997 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=37829360&__lp=14&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=tdm&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=1996-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=〈=en&pageNumber=1 e a ja sam bio ubedjen da je sa okruglim farovima stariji model,jel razlika u tipu ili... Posto mi se ne svidja ovaj sa dva odvojena okrugla fara pa rekoh da vas prupitam sta da gledam i koji model da trazim sory ako je postojao ovakav topik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano April 4, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam TDM-a do pocetka prosle godine i po meni to je vrh motor-u gradu kao skuter, a na putu kao GT. Uz to moze da se vozi i prilicno sportski, naravno uz prethodno podeseno ogibljenje.U dvoje takodje prija i na velike ture. Inace, model sa okruglim farovima se pravio do `95. Postoje i neka blage promene u motoru na narednom modelu, osim kozmetickih. TDM-tako dobar motor!!! ;D A evo ti i slika moje bivse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ufffffffffff ,izgleda mnogo dobro :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8737 Napisano April 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti je TDM 900, 2006to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam za taj novi,samo mi je bilo nejasno zato sto sam na mobil.de nasao '97 godiste sa okruglim farovima a neki iz '96 sa spojenim(noviji tip) :-[ verovatno greska u oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije greska u oglasu, pise da je ted prva registracija a kad je proizveden to je nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...