Golub 1641 Napisano Januar 1, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko iz Zrenjanina, jedan me motor zanima da da vidim dali je nekome poznat vlasnik ili motor... Hvala! u pitanju je ovaj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 1, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko ne javi u međuvremenu ja sam tamo sutra pa mogu da pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 1, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Golube, ne ličiš mi baš na nekoga ko bi prišao blizu ovakvog motora ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Januar 1, 2017 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan midlife crisis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 1, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @lord_oblivion Izgled vara ... treba probati nove stvari u zivotu, posebno nove iz '89/'90 ...nemam pojma vuce me...mora da neki kompleks/zelja/trauma iz 90-tih @atila Zezaj, zezaj... @mradomir Hvala, nije mi tolika frka da odem do Zr, nego me vise zanima vlasnik...u smislu odnosa prema motoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Januar 1, 2017 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Raspitam se ja veceras kod nekih drugara ali meni tot nepoznat motor, javim ti ujutro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 2, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo onaj sto je isao po oglasima sa "nesto cuka u masini"??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 2, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^Pa ne znam ja ga nisam nesto vidjao...Sad me ...Jesi li siguran da je isti motor u pitanju? Lik nije iz Zrenjanina nego rece Sutjeska il tako nesto iz Zrenjanina ka Vrscu Evo i oglasa http://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-gsx-r-750-14016207-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...