Culle 1112 Napisano Decembar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju trodelna jakna Revit Excalibur Outer shell PWR|wax 500D , high density polyester 600D , polyester rib Insulation detachable thermal liner Waterproofing & Breathability detachable hydratex® | G-liner Protection Knox® Flexiform protection at shoulders and elbows , EVA foam at back , prepared for Seesoft level 2 back protector insert - Type RV Visibility reflective logo at back , laminated reflection at chest and back Composition 98% Polyester, 2% Polyamid Fit tour fit , regular Adjustability adjustment straps at waist and upper arms , flexisnap , adjustment tabs at under arms and cuffs Ventilation VCS | zippers at chest and under arms , air outlet at back Features stretch lips at elbows , short connection zipper , separate wearable hydratex® | G-liner , prepared for Challenger cooling vest insert Jakna nije iscepana,izguljena ili bilo sta slicno Cena 15000 dinara 060/44-33-104 Viber Velicina je XL 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Decembar 28, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E da sam malo mršaviji, sretna prodaja. Meni se sviđa kolor šema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 28, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E vazno da si ti kopirao text na engleskom,a velicinu da gatamo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega dal mi promaklo koja je velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Decembar 28, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kolega dal mi promaklo koja je velicina Na dnu teksta ispod cene piše XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sorry zaboravio sam da stavim velicinu o'ma', ispravljeno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Еееее, кад сам те молио да ми продаш..... Иначе, врх јакна, све препоруке. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu dobra jakna moje prepoeuke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Decembar 29, 2016 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Culle kako se ponasa na vrucini i jes da pise xl,ja imam 186cm i 93,94 kg dal bi pasovalo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Rumba Rumbic tad se vozila ljuta italijanska masina @gixxer750/94 Jakna ima perforiorani da ne kazem busljikavi deo iznutra tako da nema onog osecaja ulepljenosti, preko leta naravno se skine kisnjak (ponese se za svaki slucaj u gepeku) , otvore se napred lufteri, i ok je .Ja imam 188 i 92 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO 110 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 4, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Januar 4, 2017 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...