Crni9 0 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,imam 14 god uskoro 15 dosta sam visok,oko 170 cm i zelim skupiti pare i kupiti Apriliu Rs125 a pre toga sam razmlisljao o hondi cbr125r..Znam da ima dosta razlika i cuo sam da se rs125 brzo kvari,dosta trosi,delovi su skupi a i ne može da izdrzi nekoliko godina voznje,gledam da kupim polovni '99 godiste presao 2000km nisam siguran da li da je kupim zbog navedenih kvarova i goriva.. Šta vi mislite? P.S. Zivim u manjem gradu tako da mi nece trebati dozvola da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Decembar 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti trebati dozvola sve dok te ne zaustave panduri, pa budes morao da prodas motor da bi platio kaznu. RS trosi duplo vise od CBR , ali zato duplo bolje i ide, ako ti pare nisu problem, kupuj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3594 Napisano Decembar 27, 2016 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek glasam za cetvorotaktni motor, a narocito kad su pocetnici u pitanju. Ti kao laik, uz pomoc oca ili starijeg brata, sam mozes da zamenis ulje i filter, a za svaku generalnu ili polu-generalnu motor mora da ide kod majstora. 2T masine idu dobro i imaju eksploziju snage na visokim obrtajima, ali vise trose i traze cesce odrzavanje-popravke. Gde god da zivis, vozacka ti je neophodna. Brata iz malog mesta su znali pajkani i nisu ga dirali, dok na njega nije naleteo bus po nekoj magli, znalo se odmah ko je kriv, a otac mu zamalo nije zaglavio u zatvoru. Rekao je da je brat ukrao auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni9 0 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Biker-boy nisu problem policajci i da me zaustave jer znaju i mene i moje,ne bih ni kupovao kada bih morao strepio od njih miomir22 Hvala na detaljnom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 27, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, Crni9 je opasna glavica u svom gradu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 28, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan I pored tvog neozbiljnog pristupa saobraćaju, posavjetovaćemo te, ja pretpostavljam da uzimaš motor da bi privukao ženke, pa ti za to ne treba vozačka. Za tvoje dobro nadam se da nisi previše zgodan, jer kad završiš u zatvoru zato što si nečiju curicu osakatio zbog svog nepoznavanja saobraćajnih propisa, mogao bi biti korišćen od strane ostalih zatvorenika kao razonoda da im brže prođe vrjeme. Aprilia RS125 jeste malo nepouzdan motor, ko svaki italijan, ali mašina nije toliki problem, u svom fabričkom obliku, može da potraje koliko i svaki četvorotaktni motor. Problem je u tome što je ona u fabričkom obliku do onoga trenutka kada izađe iz salona, tada počinje čačkanje, kako da ide brže i traje kraće. One najnapičenije varijante, za koje se priča da idu 200, moraju da se održavaju ko MIG, sat vožnje=deset sati popravljanja. One gotovo fabričke, samo dobar dvotaktol i završeno, nema servisiranja sem filtera i svjećice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 28, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Crni9 pre par godina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni9 0 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Meteorolog hahaha ma nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...