turbopedja 282 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskustva sa njima su odlicna, pa se i nadam da ce i biti i vasa. Slavko Radak 063 284 148 Tarska 3 Kumodraz. Produzetak Vojvode Stepe, pa valjda kod Torlaka levo i jos nekih 500 metara pa desno(ko razume shvatice ali tu je planplus). Molio bih clanove koji imaju iskustvo sa njima(bilo dobra ili losa) da ih objave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam extra zadovoljan. Za 70 evrića mi je napravio novi top i prepravio stari (slip-on varijanta), da ako se "smorim od buke" uvek mogu da skinem novi i vratim nazad uz pomoć drvenog čekića. Novi... stari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan CHEKIC Stari srpski alat. Trebalo bi spomenik da mu dignemo. Kod nas ni neurohirurzi ne idu na operaciju bez nekog chekica u dzepu ;D Peki, Jel su ti oni i nalepnicu BJB zalepili? Nesto je ne vidim na donjoj slici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Peki, Jel su ti oni i nalepnicu BJB zalepili? Nesto je ne vidim na donjoj slici. Vide li ti datum na toj slici. Nije bilo nalepnica tada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan A gde su novi zadnji amortizeri na gornjoj slici. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A gde su novi zadnji amortizeri na gornjoj slici. ;D Kasnili smo sa montažom istih jer je zbog gasnog rezervoara morala da se seče i "produžava" cevka za koju se kače zadnja klešta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Videvsi temu, otisao sam kod njih da mi srede zardjale/pukle cevi od auspuha. Majstor (mislim da se zove Drago, a Slavko mu je sin) je odradio posao odlicno i nije mnogo naplatio. Ostavio je na mene utisak postenog coveka, a i ocigledno zna svoj posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Videvsi temu, otisao sam kod njih da mi srede zardjale/pukle cevi od auspuha. Majstor (mislim da se zove Drago, a Slavko mu je sin) je odradio posao odlicno i nije mnogo naplatio. Ostavio je na mene utisak postenog coveka, a i ocigledno zna svoj posao. hm... ja sam zvao za sredjivanje izduvnog lonca i rekli su mi da to ne rade! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, cudi me..... Mada on pravi lonce, pokazivao mi je lonce koje pravi i prodaje, a koji mnogo dobro izgledaju, tako da je moguce da se ne bavi popravkom onoga sto nije on radio, sto se lonaca tice. Meni je posao sa cevima uradio odlicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice radionice mogu samo da pohvalim Slavka i Caleta,jer su odradili posao i napravili mi lonce za hondu rebel 125 a da sam cekao samo dva tri dana.Znaci ,dosao, i izmerili i za dva dana ugradnja koja je trajala oko sat vremena laganog rada.Mislio sam da narucim preko louisa topove a onda video na forumu informaciju,otisao i uverio se. Zvuk honde 125 je veoma kvalitetan,dubok i veoma prijatan,ne smeta pri voznji a opet zvuci kao neki veci i ozbiljniji motor. Lonci su od prohroma,protocni izolovani i izgledaju bas kao za choper... Hvala za ladno pivo dok sam cekao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je nama ladno pivo??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja trazio i dobio!!! Ladno ko zmiche!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prave odlicne prohramske izduve i ne samo to vec i nosace kofera,kresh barove itd.. svaka preporuka samo ako se javi na mob jer je pre podne u vojsci - civilno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče video kako je drugaru odradio nov izduv na ZZR-u, za svaku pohvalu i izgled i zvuk! Na leru prede, a pri jačem gasu zvuk je fantastičan. Slike ću da postavim kasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod njih izduv na mom starom motoru (Suzuki Savage) i prezadovoljan sam, i cenom i kvalitetom samih cevi i izgledom a tek zvukom :o :o :o :o tada sam bio u fazi prodaje istog mootora pa sam odustao na jedno dva meseca ;D ;D sve pohvale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I još jedna: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi daj te neki kontakt telefon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš broj u prvom postu ??? ??? pročitaj malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...pukao sam... Zabo sam na zzr-u...ostalo nisam nista video Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas kod majstora - nasao sam doktora za stajling mog autobusa! Cuo sam se jutros sa Slavkom, otisao kasnije da porazgovaramo i da majstori vide sta hocu da radim (cale i sin rade zajedno - obojica iskusni majstori). Dogovorili smo, nacelno, sledece "zahvate" za moj kruzer, pa da vidite sta sve ljudi mogu da odrade: - crash bar (varijacija Linbar-a sa highway pegs) - donje deflektore protiv vetra (na vilama ispod vizira) - nosac vizira - platforme (nogostupi) za suvozaca sa mehanizmom za zabravljivanje i oprugom za dizanje kada nisu u funkciji - korman u fazonu ape hanger-a - auspuh (izduvi su mi 2 u 1, ali ce ih pojacati sa karboonom, uz korekciju zvuka tj. basova da prevrce kucice po putu) - nosaci bisaga - brzo skidanje i zakljucavanje - naslon za vozaca sa drskama za suvozaca - nasloni ruku za suvozaca - gril za hladnjak - i jos gomila "sitnijih" stvarcica (prohromski srafovi, ploce koje su sada od plastike itd.) Sve ovo ce se raditi od prohroma sa garancijom, cisti i jaki varovi (nista nitovanje), konstrukcija po meri uz strpljenje i savete majstora u koje sam danas imao priliku da se uverim. Sledece nedelje pocinju radovi, pa cu da postavljam slike step-by-step. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo sa izradom? Dokle ste stigli? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan do danas su valjda zavrsili,postavi fotke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su sa cenama ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 24, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su sa cenama ? Korektni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...