Biker Q 1661 Napisano Decembar 12, 2016 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za solenzu 1.4, ne znam dali odgovara od logana i sandera, pukla manzetna izaslo ulje i crko u voznji zamalo da izginem blokirali tockovi, sreca nisam se ukljucio na auto put. Ostao auto u BG-u i tu bi trebao da dobacim menjac. Ako neko zna nesto neka javi 0658928652 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 681 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Otidji na Dacia forum.rs pa pogledaj tamo...imas sve o daciama...ja imam logana ...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reseno sinoc sve, nasao sam. Ako nekog zanima ko vozi daciu vise neka salje na pp da ne bi ovde javno reklamirao neke a nekim derikozama udarao kontra reklamu. Hvala svima koji su se ukljucili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 681 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Trebali bi mi rubovi zadnji blatobrana za logana 2005 godiste,...imas li neki telefon...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 681 Napisano Decembar 15, 2016 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Greska ...brisi ovo gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...