iggy88 0 Napisano Decembar 10, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Kovin Motocikl: Aprilia Leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Zovem se Igor, vozim Apriliu Leonardo ST 250... Razumem se solidno u racunare i telefone pa ako nekome treba pomoc tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao imenjače! I ja sam kraće vrijeme vozio Leonardo ali sa lošijom Rotax 125 mašinom. Kod tebe je čini mi se Yamahina mašina. Simpatičan i solidan skuter,jako zgodan za grad. Meni je na moju visinu i težinu trebao veći i jači skuter pa sam ga prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane i dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy88 0 Napisano Decembar 10, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Kovin Motocikl: Aprilia Leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam visok 178cm i tezak 70 kg tako da leti samnom... Jeste, yamahina... u Majesty ide ista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cofi777 8 Napisano Decembar 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bukovče Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Decembar 11, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao ti nama Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...