Mare70a 1399 Napisano Decembar 8, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koleginica moja sa posla prodaje pa kako nema iskustva sa oglasavanjem na netu zamolila me je da to uradim u njeno ime. S obzirom da je ponuda stvarno korektna,prvo da krenem ovde sa postavljanjem. Elem,radi se o frizideru koji je kupljen 2012 godiste nov. Prodaje se jer su kupili dosta veci frizider,Nema skrivenih mana,kao nov. Postavicu link od sajta proizvodjaca da vidite o ceu se radi a slike su od njenog frizidera. Nalazi se u Novom Sadu a mozete kontaktirati direktno prodavca na 063 519 411 Cena je 25.000 rsda i fixna je. http://www.gorenje.rs/proizvodi/dizajn-linije/gorenje-retro-collection/gorenje-retro-refiregarators/orb152gr/515871 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 8, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bas povoljno kad smo sredjivali kucu, uradimo kuhinju crvenu i isli da kupimo frizider,zena se zalepila za ovaj al je bio mislim oko 80-85K,a budzet nam je bio 50K,tako da ga nismo uzeli. Ovo je jako dobra ponuda 200e,jos plus sto mislim da je i na njih garancija 5 godina,tako je taj odprilike jos u garanciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije baš crveno, ili meni boja na ekranu takva. Ljubičast jel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1981 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja se ne razumem u boje, ali ovo kao da je neka tamnija metalik roze a cifra je vise nego korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je kasno mozda, ali sam sad poslao sms. Ako nije prodat, kupio bih ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze tema u lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...