Boris_LION 1404 Napisano Decembar 6, 2016 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam Nikon D7100 ... Zanima me da li ima neko od vas da mi izrentira na par dana neki objektiv tipa 17-50, ili nesto sirokougaono 11-18 ... Tog tipa nesto. Voljan sam da platim koliko trazite, samo malo da probam i izadjem iz ove fiksne pedesetice i kit objektiva ... Da vidim treba li mi to ili ne .. Ostavio bih licnu kartu ili neki drugi vid garancije koji treba otkud znam ... Nisam nikad to radio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Matori ako zapne, imas po berzama soligor. Staro sokocalo ali ima i za nikonca i kanonca. Tu mu je negde raspon. Mislim da je 40 ak eura.......Vrlo solidno staklo za te pare sa automatskim fokusom a uvek ce ti biti pri ruci posto ti siroki vazda treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2396 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Soligor jeste OK, ali je 19-35, mada ni to nikako nije usko, ipak nije 11-18. I nema ga odavno za 40 ojro, pre će biti 80ak. Ali i to nije puno za ono što pruža, jeftini AF ultrawide koji daje sasvim pristojne fotke. Nažalost, ovo sve važi samo za tzv. FF, odnosno senzor normalne veličine, na kropu postaje samo prosečan zum ... Da si na kenjonu preporučio bih ti 10-18, ne košta puno, a radi do yaya ! Nikon ne pratim, ne znam da li ima tako nešto slično ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 13, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Rentiram ja Nikon objektive, ali nemam sad nista siroko za krop. Ali zato imam 85 1.4G, 70-200 2.8, 35 1.4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...