Milanezi 2584 Napisano Decembar 7, 2016 Drug član, 1615 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zoki putnik...svetski,a naš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast...bravo majstore i sretno...ziv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Pratim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, Mozda ti je ipak bolje da iznajmis motor. 2008g na Tajlandu (Chang Mai) sam iznajmiljivao Hondu nx 250 i cb 400 za 15 tak evra dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 8, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, Mozda ti je ipak bolje da iznajmis motor. 2008g na Tajlandu (Chang Mai) sam iznajmiljivao Hondu nx 250 i cb 400 za 15 tak evra dnevno. Iznajmljivanje je takodje moguce ali ovde takav motor kosta dnevno 30 US ...nisam bas od onih koji radi u kancelariji pa sad dosao da se vozim nedelju dana ...a sta i gde da iznajmim u Laosu..?./? pa da jurim dalje u sledecoj zemlji... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 8, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Od jutrosnje jurnjave nesto je i ispalo kako treba ...definitivno sam skapirao da taj cuveni bolid od motora Minsk polako izumire u ovim krajevima Azije i da ga je cak retko i videti u ovoj gradskoj dzungli...no kako vec rekoh nadjem tipa koji ima kompaniju i koja se bavi organizovanjem turistickih tura za bikere i ima dva Minska ali jedan je sklopocija skuplja prasinu dok ovaj koji je za prodaju ceni 500 US ...pokusao sam da skinem nesto na ceni ...jok nece ni da cuje. Ah ,,,da samo da napomenem ...kod njega su neki interesantni tipovi kupili motore takodje....prepoznacete ih... Video sam motor ...mislim daje ok ..upalio na prvu...menjac sljaka kako treba, kvacilo odvaja ...za sada ,ima stvari za sredjivanje ali i to nije problemjer sam pitao da li mogu tu par dana u njegovom servisu da odradim to i koristim njegov alat ...rekose ok je. Upravo sam dobio EMail od coveka i prihvatio sam cenu koju je trazio jer nemam drugi izbor....tako da mozete da mi cestitate jer sam postao vlasnik Minska ...ne pitajte koje je godiste jer i neznam a nisam njega ni pitao kad je proizveden... covek kulturan nije ni on mene pitao kolko godina imam... 1 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Decembar 8, 2016 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na kom jeziku se sporazumevate...jel ima malo i telesnog? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Decembar 8, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Kad na Copacabani nije bilo telesnog, Bogami ne treba ni u Vietnamu. Iz inata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 713 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan E,dobre su im makine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Decembar 8, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan Sad kada si ubavio makinu, pamet u glavu, nemoj posle da kazu "onaj Kawazoki iz Srbistana divljao na zadnjem" ;-) Nek te sluzi makina ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raso 6 Napisano Decembar 8, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda vt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Срећна куповина, и да те одвезе где год да си замислио без икаквих проблема! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovo pravi adv motor. Jesi ovjerio kupoprodajni kod javnog bilježnika?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 8, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Oooo pa čestitam na kupovini Zoki...zalite ga bar s jednom ljutom obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Već vidim novu temu: MINSK vs. GS 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor... sa srećom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Decembar 8, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh, izvinjavam se sto prekidam nastavu Da te u zdravlju posluzi novi bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hanoj ,Vietnam lokalno vreme je 7.26 i trenutno 15 C a bi ce danas oko 27 C.....posle dorucka se ide u servis i pocinje sa raspakivanjem Minska ...da vidimo sta treba da se menja i popravlja.... Razmisljam se nesto ...dal da mu udarim neku drugu boju ...dva spreja mogu da zavrse posao...ima li predloga ?? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 9, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Rokaj u roze, tribjut Ričard Hamondu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan To Kovač, samo cepaj.Dodaj još jednu boju, pa neka bude Srpska trobojka Srećno na putu oko sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za boju - kako ti volja , al mislim da bi gepeku trebalo ucvrscenje ( rekao bi da se oslanja na blatobran ). Valjalo bi kad bi sa onog roza Minska uzeo one bocne gepeke ako ih ima obadva ( deluje kao da ima samo desni ) - mozda su ruzni, al su jako prakticni . ( Ako treba negde da se promuvas preko granice, samo nakacis par bala sena i niko te nece ni pogledati ) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Drumska.......................dobra ti je ta fora sa balama sena... .mozda i probam negde kao lokalac da se provucem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1782 Napisano Decembar 9, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zahebi farbanje, teško ćeš ga posle prodati jer neće biti u fabričkoj boji ... Srećan put legendo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Decembar 9, 2016 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Suzana je crna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Decembar 9, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nista od danasnjeg rada na Minsku.....zovnem jutros da vidim je su li tu u servisu...kad ono mehanicari danas ne rade ...izgleda da i ovi ovde ...cas rade, cas ne rade....sutra su tu ...bar tako rekose.... Zvao i danas neke oglase ...nista i onda se prosunjao po gradu....evo par slika. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_NS 2 Napisano Decembar 9, 2016 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično, svaka čast. Pratim. TT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...