Jump to content

Moto Zajednica

prednja guma 90/90/21 i retrovizori

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: KLE 500

Kupujem prednju gumu 90/90/21(novu ili polovnu)  i oba retrovizora za Kawasaki KLE. Vec imam neke retrovizore (mali, pravougaoni),  ali nisu za enduro  tako da i oni mogu u zamenu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: KLE 500

Ne znam da li si pratio ovu temu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16304.0

Novo je ipak-novo! ;)  A ja da vozim tvoj motor,ne bi se razmishljao niti sekundu!

Verovatno si u pravu ali s obzirom da sam nedavno kupio motor i iskeshirao se vishe nego shto sam planirao, nisam bash pri parama. A i trentno kupujem valjanu kacigu, itd,,  Novo je ipak najbolje ali i polovna je verovatno mnogo bolja od ovog slika koji mi je na prednjoj viljushci trenutno...  :'(

ps Jesi li kupio te Conti Escape? I ako jesi kako te sluze i da li  si zadovoljan?

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ja nisam-poshto se ispostavilo da nema dimenzija za moj motor(prochitaj temu od pochetka do kraja) ali ima za tvoj!!! Pozovi pa pitaj kolika je cena za tu gumu,jer mozze dase ispostavi da za razliku od 10-15 e od polovne gume,mozzesh kupiti novu. Na to sam ciljao!

;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja