meduza 2 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednju gumu 90/90/21(novu ili polovnu) i oba retrovizora za Kawasaki KLE. Vec imam neke retrovizore (mali, pravougaoni), ali nisu za enduro tako da i oni mogu u zamenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano April 5, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan druze imam ja 90\90\21.polovnu Metzeler.javi se na 064-0-43-63-73 da se dogovorimo..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si pratio ovu temu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16304.0 Novo je ipak-novo! A ja da vozim tvoj motor,ne bi se razmishljao niti sekundu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano April 5, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si pratio ovu temu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16304.0 Novo je ipak-novo! A ja da vozim tvoj motor,ne bi se razmishljao niti sekundu! Verovatno si u pravu ali s obzirom da sam nedavno kupio motor i iskeshirao se vishe nego shto sam planirao, nisam bash pri parama. A i trentno kupujem valjanu kacigu, itd,, Novo je ipak najbolje ali i polovna je verovatno mnogo bolja od ovog slika koji mi je na prednjoj viljushci trenutno... :'( ps Jesi li kupio te Conti Escape? I ako jesi kako te sluze i da li si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam-poshto se ispostavilo da nema dimenzija za moj motor(prochitaj temu od pochetka do kraja) ali ima za tvoj!!! Pozovi pa pitaj kolika je cena za tu gumu,jer mozze dase ispostavi da za razliku od 10-15 e od polovne gume,mozzesh kupiti novu. Na to sam ciljao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...