b_polar 0 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM RC 390 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ! Da ne duzim pricu , budzet mi je do 5-5,5 hiljada e . Imam polozenu A2 kategoriju . Super sport modeli me interesuju . I planiram da motor bude nov , nikako polovan. U igri su Yamaha yzf-r125 , Kawasaki ninja 250sl , Aprilia rs 125 i KTM rc390 ( koji malo iskace iz budzeta ) Motor bi koristio svakodnevno ( kuca posao relacija , eventualno neki izlet van grada ) neke 3 sezone pa bih presao na 600cc . Uzeo bih ga u decembru ove godine , ne mogu da se odlucim koji da uzmem jer bih voleo da mi za te 3 sezone ne dosadi. Zelja mi je da imam motor od 12.god i evo posle 10 god ce mi se zelja ispuniti . Svaki savet je dobrodosao . Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Novembar 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne mislis voziti dugo, ne isplati se uzeti nov, puno para gubis kad ga budes prodavao posle. Moj glas ide definitivno za Ninju 250 , najudobniji, pristojne performanse, ima 2cilindricnu masinu koja voli da se vrti i ima dobar zvuk(za razliku od traktora KTM i Yamahe) Mozda bi u izbor trebao da ubacis i "Hyosung GTR 250" ,solidan motor i performanse, made in KOREA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b_polar 0 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM RC 390 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 250 sl ima 1 cilindar . Sad cu da se bacim u istragu sto se tice GTR-a , cuo sam za marku i model . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 10, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moj favorit bi bio ninja iz ponudjenog. po katalogu yamaha i aprilia imaju 15ks dok ninja koji ima i vise kubika ima 28ks. Ako planiras da vozis motor kao sto kazes 3sezone,mislim da ce ti ovi slabiji i brze dosaditi. Razlika od 13ks nije mala,skoro da ima jos jedan agregat. kao sto kaze Biker-boy dosta para ces izgubiti prodajom novog motora posle par godina. Mozes da potrazis neki prilicno mlad motor i za razliku u ceni da kupis ozbiljnu opremu. Jedino ako si planirao da uzmes nov na kredit pa tu imas neke pogodnosti i u tom slucaju mislim da je bolje da uzmes kes kredit sa malo vecom kamatom, ali ces mnogo manje novca izgubiti prilikom prodaje. Ktm je prica za sebe . sto se dizajna tice,to je stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b_polar 0 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM RC 390 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da tako sam i mislio na kredit pa polako . Iskreno i meni je licno kawa na prvom mestu ali nakon par razgovora sa ljudima koji godinama voze supersport sam prikocio sa kupovinom istog . Njihov predlog je bio ninja 300 ( meni ne odgovara dizajn i polozaj vozaca , a ta 2 su otprilike i presudni faktori kod kupovine ) . KTM da izbacim onda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Novembar 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti Ninja nije udoban, tek ti ovi ostali nece biti udobni Da, obojica Ninja 250 i 300 imaju 2 cilindra, zato i imaju mnogo lepsi zvuk od ovih ostalih koji imaju jedan cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne uzmes polovnog Ninja 300.Moze da se nadje za 3500-4500 i ostane ti za opremu i ostale sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel91 32 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan do skoro sam i ja imao A2 kategoriju i najvise mi se svidjao kawasaki 250r 2008 2009godiste, ali je bilo malo previse para nego sto sam ja planirao da dam, ali sam gledao i druge koje bi mogao da vozim sa a2 i mogu da ti kazem da mi je zapala za oko yamaha r3, stariji mi se nisu svidjali, pa kako nisam bio u mogucnosti da kupim te motore odlucio sam da polozim za A. evo pogledaj kako izgleda r3 http://www.yamaha-barel.com/index.php/en/yamaha/motocikli/yzf-r3-detail nadam se da nisam zakasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva kategorija, zabavna a laka za odrzavati. R3 ima moje simpatije i glas, ipak je to Yamaha. Samo moras sjednut i vidjeti da li ti odgovara ergonomija. (Znam da nije sport vec naked, ali je najbolji u A2 klasi, Honda Cb500f.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...