VECTRA 54 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neposredno ili bar posredno iskustvo sa izduvima Tora iz Leskovca, cuo sam da ima i neki Darko u Ns.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 9, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam toru na K2 600,auspuh ko auspuh,bio je ok...skratio sam ga jedno 15 cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 10, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Za Darka iz Maglica kod Novog Sada sve preporuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dva drugara teramo Torine auspuhe, samo pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 10, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji su rasponi cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Novembar 10, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Toru znam licno ali njegovi auspusi su dve klase ispod Robertovih. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Darka sam sinoć zvao cene su mu od 120-250 e, po meni nerealno visoke, recimo Robert mi je tražio 90e, Tora ima cene slične Robertovim. Ono sto me zanima je odnos, cena kvalitet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 10, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti otvoreno kažem koliko para toliko muzike imao sam i Dragon i Roberta, Darko je za njih klasa iznad jer radi mnogo kvalitetnije i za razliku od Roberta i Ade radi kalupe carbonske ne navlaci carbon preko oplate itd . O raznovrsnosti materijala da ne spominjem. Takođe vuna koja se stavlja se uzima ista kao što ide u Akrapa, a promeri svakog auspuha su za svaki motor različiti prema ccm i konjazi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neke slike auspuha koje je Darko radio - lično sam zainteresovan da promenim ovaj moj "bojler" na Suzi?... Nemam fejsbuk (stara škola) pa ne mogu da vidim, a na netu nešto nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja top za tebe...doduše je polovan, identičan leov, samo nema nigde brenda. ako te to zanima mogu ti poslati slike, ili da ga donesem do NS-a da pogledaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 10, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti otvoreno kažem koliko para toliko muzike imao sam i Dragon i Roberta, Darko je za njih klasa iznad jer radi mnogo kvalitetnije i za razliku od Roberta i Ade radi kalupe carbonske ne navlaci carbon preko oplate itd . O raznovrsnosti materijala da ne spominjem. Takođe vuna koja se stavlja se uzima ista kao što ide u Akrapa, a promeri svakog auspuha su za svaki motor različiti prema ccm i konjazi. Aj ne pricaj....sve kao kod Akrapa a pet puta jeftinije 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Veoma sam blizu da poverenje poverim Robertu, da napomenem, od neposrednih iskustava imam samo sa Dragonom iz Ade, nije se proslavio, doduse, necu zuriti, mozda naidju neki brendirani po povoljnoj ceni, zima jos nije stigla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan imam ja top za tebe...doduše je polovan, identičan leov, samo nema nigde brenda. ako te to zanima mogu ti poslati slike, ili da ga donesem do NS-a da pogledaš... Hvala ti, ali volem da sve bude picikato tj. bez ogrebotina i drugih tragova korišćenja, da završna obrada bude kako ja hoću i itd.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Auspusi-za-Hondu-Xl-1000-V-Varadero-39266133-oglas.htm?filter_id=93703090 Ovo ne izgleda lose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 10, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Код Дарка из Маглића сам радио један ауспих за 2 З мотор. Мени се одлично показао, а сама израда је стварно мајсторски и квалитетно деловала. На садашњем мотору имам Робертов издув који такође изгледа и чује се за све паре. Наравно није фенси карбонски ко воли, али то је разлика у цени 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 10, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Sadan ja sam zaista iznenadjen stavom srednjoskolca koji imaš msm bez uvrede. Ja nigde nisam naveo da je akrap rekao sam citiram "Vuna se uzima što ide u Akrap" a to znam jer se poručuje od istih ljudi jer sam ja čekao da stigne vuna pa mi je rečeno. A poručio sam auspuh još pre te informacije dakle čovek se ne hvali time ja sam naveo jer mi je bilo tek naknadno rečeno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neki "elokventni" izduv, ja sam zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 11, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Robertov top i granu prezadovoljan sam, doduse ja sam ga sam skratio nakon mesec dana koriscenja, jednostavno tako sam hteo, izolacija koju koristi je od italijanskog sts racinga i veoma je dobrog kvaliteta u sta sam se uverio kad sam otvorio top, a i Robert kao covek je fenomenalan i svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urosh13 0 Napisano Novembar 11, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, treba mi pomoc,zna li neko koji je ovo auspuh? Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Za 200e ima da se nadje Akrap,kakav god oblik...sigurno je kvalitetniji od novih koji se kod nas prave 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 13, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Поготово ако је блечио заједно са мотором што је вероватно и разлог скидања са мотора, па после репариран. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Blečio? Izvini, bez šale, nisam razumeo post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Po meni,jednocilindrasi su merilo za kvalitet auspuha..ako ga ne razbuce za par sezona znaci da je auspuh kvalitetan..3 sezone sam vozio Freewinda sa Robertovim topom i nista mu nije falilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Pao.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod Darka iz Maglica hexagon full karbon na yamahi TT600R prezadovoljan i sledeci vlasnik motora i dan danas ima taj auspuh nije se nista promenilo. Kupio sam ga 2014 u maju i platio 200e to je bila tada naj skuplja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...