demro.st 435 Napisano Decembar 27, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan spustam na 1500 do nove godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Decembar 27, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan ja bas razmisljam da kupim zeni, ako cena bude novogodisnja. mislim bolje da joj kupim motor nego set serpi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi nista spustio, toliko si ga cenio u prvom postu ovog istog oglasa... Verovatno se covek zbunio jer je na oglasima 1600E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 27, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi nista spustio, toliko si ga cenio u prvom postu ovog istog oglasa... PA PISE STO ISPOD ZNACI STO MANJE OD CENE KOJA PISE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Decembar 27, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, oglasen je za 1600 na jednom sajtu za prodaju a ovde za 1500. Kolega hajde smanji zabunu nama koji pratimo, jeli cena sada 1400? Hajde, mutno je ko pasulj?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 1500 e do 31 decembra posle kako bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKE VUK 409 Napisano Decembar 28, 2016 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ......a poslije 1300. , Pokušaj šege, izvini nisam mogo da izdržim. Sretno ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 29, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ......a poslije 1300. , Pokušaj šege, izvini nisam mogo da izdržim. Sretno ! ja sam uvek za bice mozda i samo 300........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 2, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kw ima u saobracajnoj? Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kw ima u saobracajnoj? Sent from my iPhone using Tapatalk puno 57kv nije za a2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, inbox Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno al cena ostaje 1500 e pa ko voli nek izvoli pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 11, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ipak idem na 1400 nije hitno al da se nesto desava ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 25, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna ponuda uz moju doplatu za coper..ne vise od 1000 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 27, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan posto se pojavio motor koji me zanima cena tdm pada na 1350 hitnoo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 28, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 1350 hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan vidim niko ni da napise neki komentar sta da kazem da stavim ovo...motor bio prolupo pao bivsi gazda druga radilica drugi ram iskrivljene vile losi diskovi curi rezervar gume celave,nemoze se registrovati....ne pali ...vuce ukrug....sad sam pretero al ajd da se malo salimo ako adminis,izbrise necu se ljutiti ,,,sutra je februar ,,,,prolazi ova ladnoca pozdrav svima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ja nešto kažem...jer sam probao taj motor kod Janka... Motor lepo pali, lepo prima gas i ide kao mećava...(majstor Bokilić štelovao karbove i ostalo na njemu). Prednji diskovi su za zamenu, ali mislim da je Janko spominjao da će ih promeniti. Sedište je preudobno (naravno kada ga je Boban uradio sa gelom). Ugradili smo mu bi-xenone u oba fara i ugradili smo mu i Joškinu kontrolu punjenja akumulatora. Izduvi su Dragon Ada i u kombinaciji sa TDM-ovih 2 cilindra daju vrlo moćnu grmljavinu pa će vas komšije mnogo voleti ako kupite ovaj motor... Sve u svemu, dobar motor za ove pare...a verujem da će i Janko nekom ozbiljnom kupcu izaći u susret u dogovoru... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ja nešto kažem...jer sam probao taj motor kod Janka... Motor lepo pali, lepo prima gas i ide kao mećava...(majstor Bokilić štelovao karbove i ostalo na njemu). Prednji diskovi su za zamenu, ali mislim da je Janko spominjao da će ih promeniti. Sedište je preudobno (naravno kada ga je Boban uradio sa gelom). Ugradili smo mu bi-xenone u oba fara i ugradili smo mu i Joškinu kontrolu punjenja akumulatora. Izduvi su Dragon Ada i u kombinaciji sa TDM-ovih 2 cilindra daju vrlo moćnu grmljavinu pa će vas komšije mnogo voleti ako kupite ovaj motor... Sve u svemu, dobar motor za ove pare...a verujem da će i Janko nekom ozbiljnom kupcu izaći u susret u dogovoru... nije tacno...motor na valja uopste ...zima je kad se vozi,,,pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ja nešto kažem...jer sam probao taj motor kod Janka... Motor lepo pali, lepo prima gas i ide kao mećava...(majstor Bokilić štelovao karbove i ostalo na njemu). Prednji diskovi su za zamenu, ali mislim da je Janko spominjao da će ih promeniti. Sedište je preudobno (naravno kada ga je Boban uradio sa gelom). Ugradili smo mu bi-xenone u oba fara i ugradili smo mu i Joškinu kontrolu punjenja akumulatora. Izduvi su Dragon Ada i u kombinaciji sa TDM-ovih 2 cilindra daju vrlo moćnu grmljavinu pa će vas komšije mnogo voleti ako kupite ovaj motor... Sve u svemu, dobar motor za ove pare...a verujem da će i Janko nekom ozbiljnom kupcu izaći u susret u dogovoru... Evo da ja nešto kažem...jer sam probao taj motor kod Janka... Motor lepo pali, lepo prima gas i ide kao mećava...(majstor Bokilić štelovao karbove i ostalo na njemu). Prednji diskovi su za zamenu, ali mislim da je Janko spominjao da će ih promeniti. Sedište je preudobno (naravno kada ga je Boban uradio sa gelom). Ugradili smo mu bi-xenone u oba fara i ugradili smo mu i Joškinu kontrolu punjenja akumulatora. Izduvi su Dragon Ada i u kombinaciji sa TDM-ovih 2 cilindra daju vrlo moćnu grmljavinu pa će vas komšije mnogo voleti ako kupite ovaj motor... Sve u svemu, dobar motor za ove pare...a verujem da će i Janko nekom ozbiljnom kupcu izaći u susret u dogovoru... odustajem od prodaje moze zakljucati ovaj oglas hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imas opciju: "uredi temu", kliknes na nju i tu imas opciju: "zakljucaj temu"... A jesi li i ti odlucio da ostanes na TDM-u kad ga povlacis iz prodaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 13, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imas opciju: "uredi temu", kliknes na nju i tu imas opciju: "zakljucaj temu"... A jesi li i ti odlucio da ostanes na TDM-u kad ga povlacis iz prodaje? da druze za te pare sto nam nude nemozemo nista zato ajde da se vozamo nasim motorima a ne da filozofiramo u nadi da cemo nesto prodati a bolje kupiti ... motori su nam ok i nema potrebe da ...nesto menjamo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imas opciju: "uredi temu", kliknes na nju i tu imas opciju: "zakljucaj temu"... A jesi li i ti odlucio da ostanes na TDM-u kad ga povlacis iz prodaje? da druze za te pare sto nam nude nemozemo nista zato ajde da se vozamo nasim motorima a ne da filozofiramo u nadi da cemo nesto prodati a bolje kupiti ... motori su nam ok i nema potrebe da ...nesto menjamo.... Ja sam to isto shvatio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...