Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder 750

Pozdrav svima, zovem se Oliver, rođen sam '84. godine u Pančevu, a od 2008. živim i radim u Dolovu. Bavim se izradom lovačkih i noževa za preživljavanje u prirodi. Što se hobija tiče naveo bih airsoft iako trenutno nemam opremu jer sam želeo da uzmem predah od nekoliko meseci a novac od iste uložim u neke druge stvari koje su mi trenutno bitnije. Za motore sam počeo da se interesujem pre otprilike 4 godine pa sam tako nedavno kupio Suzuki Intruder 750, a juče i položio vožnju, tako da sa prvim lepim danima 2017. godine počinje moja prva sezona. Nadam se lepom druženju na forumu. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 254 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adv

Pozdrav i dobro dosao! Prvo bih ti cestitao na polozenoj voznji i zelim ti puno lepih i sigurnih kilometara.  :takoje:

Svidja mi se tvoj posao, mogao bi negde da okacis slike svojih radova, a sto sa airsoft-a tice vrlo zanimljiv hobi, imao sam prilike da ga probam, mada ni oprema nije jeftina  :jee:

• Podržavam 1

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder 750

Zahvaljujem se na dobrodošlici! :D

@Milanče019

Jeste, airsoft je izuzetno skup hobi, posebno ako se radi o tematskom airsoftu, kada se kopiraju određene jedinice, odnosno koristi real steel oprema. Moj tim inače kopira ruski FSB i svu opremu (osim replika naoružanja) smo naručivali direktno iz Rusije, od proizvođača koji radi za pomenutu jedinicu. A što se izrade noževa tiče, rado ću okačiti link do mog bloga i Facebook stranice, ali ne znam da li je to dozvojeno na forumu?

@tataenozec

Okačio sam već fotku na temi "Naši ljubimci". :)

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8056-nasi-ljubimci-slike-motora/page-115#entry1911295

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja