Oliver_Novakov 4 Napisano Novembar 2, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Dolovo Motocikl: Suzuki Intruder 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Oliver, rođen sam '84. godine u Pančevu, a od 2008. živim i radim u Dolovu. Bavim se izradom lovačkih i noževa za preživljavanje u prirodi. Što se hobija tiče naveo bih airsoft iako trenutno nemam opremu jer sam želeo da uzmem predah od nekoliko meseci a novac od iste uložim u neke druge stvari koje su mi trenutno bitnije. Za motore sam počeo da se interesujem pre otprilike 4 godine pa sam tako nedavno kupio Suzuki Intruder 750, a juče i položio vožnju, tako da sa prvim lepim danima 2017. godine počinje moja prva sezona. Nadam se lepom druženju na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Novembar 2, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Prvo bih ti cestitao na polozenoj voznji i zelim ti puno lepih i sigurnih kilometara. Svidja mi se tvoj posao, mogao bi negde da okacis slike svojih radova, a sto sa airsoft-a tice vrlo zanimljiv hobi, imao sam prilike da ga probam, mada ni oprema nije jeftina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 3, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jeeej ;-) s mobilnog telefona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, i baci negde slike tog Intrudera, volem ja njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Novembar 3, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Raskomoti se.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oliver_Novakov 4 Napisano Novembar 3, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Dolovo Motocikl: Suzuki Intruder 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na dobrodošlici! @Milanče019 Jeste, airsoft je izuzetno skup hobi, posebno ako se radi o tematskom airsoftu, kada se kopiraju određene jedinice, odnosno koristi real steel oprema. Moj tim inače kopira ruski FSB i svu opremu (osim replika naoružanja) smo naručivali direktno iz Rusije, od proizvođača koji radi za pomenutu jedinicu. A što se izrade noževa tiče, rado ću okačiti link do mog bloga i Facebook stranice, ali ne znam da li je to dozvojeno na forumu? @tataenozec Okačio sam već fotku na temi "Naši ljubimci". http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8056-nasi-ljubimci-slike-motora/page-115#entry1911295 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...