Jump to content

Moto Zajednica

Samsung galaxy core dual sim GT I 8262

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

25 ojro. Ako nekom treba, ekran izvanredan, boje rezolucija, poziv, kartice, aplikacije, sve radi super.

Ne radi super, a ja ne mogu da ga resim i pored factory reseta  nemam zivaca dalje da istrazujem, a nervira me do bola:

1. Nece na net, tj wi fi. Zakaci se ponekad i onda radi dok se ne iskljuci ekran. Tad se skine.

2. Ume da se resetuje ponekad sam od sebe.

U oglasima je oko 40-55 jura, Beli. Bez punjaca. Inace ide standardni samung\android punjac. Samo da napomenem, dakle ne gasi se. Ponekad se resetuje, Sad sam ga factory resetovao, skinuo sve aplikacije i miran je. Verovatno sam mu preopteretio procesor sa trilion aplikacija. Posto mi telefon bez stabilnog wi fi ja ne radi posao, presao sam na tamnu stranu, uzeo Iphone a ovaj na dobos ako nekom zatreba. Moze da dodje do mene da ga drnda i proveri da li odgovara ko god je zainteresovan.

063 7716 465

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ne znam koji mu je dal hardwer il softver.....sve sam zivo probao, al nece da se opameti. Od svih telefona...nokia Lumia mi je bila naj stabilnija..osim vajbera koji je ispadao...

Hahahahahhah......meni stize sutra iphone 6 128gb, a moze da se desi da ce drugairca prodavati lumiu 640 koju mi je vec najavila da prodaje, tj ponudila je meni cim uyme drugi mob, a ja mozda iphone 4 stari ako se setim passcoda, pa cu ti javiti ako se ne snadjesh do tad.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja