tataenozec 72 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništ da kaže o ovome čudu. Meni se sviđa baš baš, neki dan sedeo na njoj. Dečko, čija je, kaže da je oduševljen sa njom, ne bi je menjao za brdo čvaraka .Jel ima je ko uopšte sa foruma?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste redak motor, jako sam ih malo video kod nas. Inace sam u potrazi za jednim . Ima ih dosta u nemackoj za "lepe" pare i sa malom kilometrazom (do 10k). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 1, 2016 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi šta ti treba i koja je namena motora pa prema tome praviš izbor MT09 iz neke moje priče je ozbiljna alternativa za novije generacije KTM Duke ali sa mnogo više snage u motoru a samo malo većom težinom motora. Mašina je bomba, ozbiljan obrtni moment, mapa A Ostalo je subjektivno i individualno Disparitet snage motora i jeftine suspenzije koja je manje izražena za lakše vozače npr. 70kg Kočnice su ok Dobro je da sve to što ne valja uz nešto novaca može da se sredi. Čuo sam da model za 2017 donosi bolje vešanje, Aptc kvacilo što je itekako korisno, drugo ECU mapiranje a kako to izgleda ispod desne šake tek treba da se vidi. I na kraju ako mu cena opet bude oko 8k eur za model bez ABS to je odličan deal 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 1, 2016 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ECU mapiranje, koliko sam razumeo postoji nova mapa koja moze da se ucita i za stariji model, te je problem sa "twitchy throttle" resen. Sto se tice vesanja, dosta ljudi je menjalo zadnji amortizer i stavljali su Ohlins, dok su napred menjali opruge. Sve to moze da se zameni za nekih 600e-700e. Videcemo kolike ce te promene zaista biti na novom modelu, ali vizuelno je svakako lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 1, 2016 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrička korekcija mape kod mene nije baš ništa promenila pa sam ja posle uradio Ivan's performance mapu http://ivansperformanceproducts.com/fz09.htm Što se tiče vešanja sigurna opcija su fork ketridži i amortizer sa full podešavanjima nazad Ovde ima neka sličica http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108137-yamaha-tracer-mt-09/?p=1849432 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Novembar 1, 2016 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razmisljam o kupovini ovog motora, svaki info je dobro dosao, Hvala Gixxer . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan A da malo prelistaš stranice (ima ih preko 30) o MT09 Tracer u podforumu Touring. Radi se o istom agregatu i vešanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 2, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne, Mt 09 je sirovina, onaj Tracer mi previše fensi, nije to isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 8, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kakav spoj: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Januar 19, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga prvi review za SP model.. Po njima je ok, ali i dalje nije to to.. https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2018/january/yamaha-mt-09sp-first-ride-portugal/ Po meni je upravu kad kaze da je i dalje obicna mt10 bolja od ove sp varijante.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...