Jump to content

Moto Zajednica

MM Bikes – Knjazevac

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Kolege,zanima me ima li neko iskustva u kupovini motora preko MM Bikes-a?

Amju nesto u ponudi sto bi me mozda zanimalo a daleko su, bolje ovko za pocetak:-)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Neznam za tu firmu, ali vidim da im je R6 2005 god 5500e bez carine i poreza, sto je jako mnogo para. Kod nas takav model moze da se nadje za 6000-6500.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Moje misljenje je da to bas nije povoljno. Jer ako nov KLE kosta oko 4500, onda onaj sto je star 18 godina ne moze da kosta 2000. Kao presao samo 35000. Taj je okrenuo dva puta sat. Taj maximalno vredi 1500e. Po meni.

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Slazem se ja sa tom racunicom, ali sudeci po dosadasnjim oglasima, tu su im negde cene... ne kazem da nije prepumpana, ali onda je to generalno jaka cena..

Guest Cubric

Moje misljenje je da to bas nije povoljno. Jer ako nov KLE kosta oko 4500, onda onaj sto je star 18 godina ne moze da kosta 2000. Kao presao samo 35000. Taj je okrenuo dva puta sat. Taj maximalno vredi 1500e. Po meni.

To si dobro rekao, po tebi (i ja bih voleo da je takva racunica, ali nije). Ako pogledas oglase, videces da nisi u pravu.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Jeste takva racunica ali za R-a.Njega kupis, vozis godinu dana i puknes 2-3 hiljade evra.A motori poput KLE najbolje drže cenu.Ovaj je registrovan, izgleda baš očuvano i uz njega idu nove gume, cena je ok, ima i skupljih.

• U prolazu, 37 postova

Ma tip sto prodaje motore je prevarant,ALI ONAJ NAJGORI!!!!! Imam MNOGO LOSE ISKUSTVO SA NJIM!!!!!! ja sam pre par dana uzeo od njega motor, havarisan, njegovo je bilo da ga sredi za mesec dana..... ja kaparisem 50% i posle 2 meseca prepucavanja dodjem kod njega a u motor ulozeno 100 e, sredjena havarija ali farbanje, stelovanje, plastike, far, sve kao na slici pre kupovine nista taknuto.... Ja uzmem motor a ostane njegova obaveza da usteluje motor i da ga ofarba... jos uvek se preganjamo. A da ti ne pricam koji majstor ga je skapao, tom ni trotinet ne bih dao...

Sve u svemo los covek 100 %, ja bih vam savetovao da ga obidjete u sirokom luku

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

da iznesem i ja konacno misljenje ... lik je prevarant samo takav.. ja ne mogu da verujem sta sve ljudi rade.. moja aprilia falco je kupljena kod njega, i bila je udarena u nemackoj odakle je uvezena.. lik sve kao sredio prednji kraj , viljuske , hladnjake i tako.. prvo je otisla radijalna pumpa prednje kocnice, mozgovi zavarili onaj klip unutra i ko zna sta jos.. drugo posuda za vodu pukla ,  hladnjak jedan cureo i desna viljuska .. posle odredjenog vremena poslao lik plastike kao stigle sa farbanja .. a na njima vise gita nego plastike , prednja plastika pukla na pola kad sam probao da stavim , inace boja metalik crvena , a oni ofarbali u mat.. al ajde.. i zadnja stvar koju sam radio na motoru je desna viljuska posto je curela , oteram kod majstora da zameni semeringe .. zove me majstor da vidim sta je sa viljuskama.. imam sta i da vidim , stapovi krivi i levi i desni , pokrivljene opruge , neka plastika pukla na pola i pliva u ulju , strasno  >:(  .. zaobidjite lika u sirokom luku .. prevarant i fusher najtezhi

• U prolazu, 38 postova

Ima R6 2007 kod njega,kupljena je ovde ,kako sam ja njega skapirao od njegovog druga je a ovaj je prodaje.S' obzirom da ima dosta opreme povoljna je .Kaze nije radjena ni udarana,kao nova,e posle ovih tekstova tesko da cu okrenuti ponovo da vidim za taj motor...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja