punisa 16 3739 Napisano Januar 16, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam se vracao iz Valjeva od tadasnje devojke onako ispunjen srecan da ne kazem ispraznjen i vozeci tako magistralnim putem ne znam vise ni gde ispred mene odjednom 2 bicikla i to ih voze 2 momka jedan do drugog zagrljeni.vozio sam verovatno 70kmh uocio sam ih na mozda 15m od mene. Ne znam ni sam kako sam ih eskivirao. Bili su apsolutno bez ikakvog osvetljenja i refleksije. Zahvalio sam bogu sto mi to divno vece nije tudjom budalastinom pretvoreno u najgore vece u mom zivotu. Tako da treba da ga nose sva spora vozila,cak i ove cigane sa traktorima vidjam sa njima i bolje ih uocavam. Inace kupio sam reflektujuci prsluk normalan i jedan na kome pise POLICE a imam i belu kacigu,motor koji vozim je i onako pandurski. Bas me mami da ga obucem al se bojim kaznice me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8110 Napisano Januar 16, 2017 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Мој син има тај "police" и никад га нико није дирао. Имао бих га и ја али нису имали број Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 16, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prsluku ti pise POLICE,ne pise ti policija. Ne mogu da te kazne,jer mozda se bavis izradom polica na meru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8110 Napisano Januar 16, 2017 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Inaće gumiran, odličan za kišu. Bio neke smešne pare i vidi se iz aviona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 16, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pomoćna policija! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8110 Napisano Januar 16, 2017 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Пре бих превео као подршка Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima sta konkretno od pocetka vesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Januar 16, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan E onda ga stavljam na prvoj voznji. Jos cu ove bahate sto nas ne vide da zaustavljam i opominjem preventivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Januar 16, 2017 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za Bjb prsluk,jako korisna stvarcica i dobar materijal! Evo i slicice kako cuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam se vracao iz Valjeva od tadasnje devojke onako ispunjen srecan da ne kazem ispraznjen i vozeci tako magistralnim putem ne znam vise ni gde ispred mene odjednom 2 bicikla i to ih voze 2 momka jedan do drugog zagrljeni.vozio sam verovatno 70kmh uocio sam ih na mozda 15m od mene. Ne znam ni sam kako sam ih eskivirao. Bili su apsolutno bez ikakvog osvetljenja i refleksije. Zahvalio sam bogu sto mi to divno vece nije tudjom budalastinom pretvoreno u najgore vece u mom zivotu. Tako da treba da ga nose sva spora vozila,cak i ove cigane sa traktorima vidjam sa njima i bolje ih uocavam. Inace kupio sam reflektujuci prsluk normalan i jedan na kome pise POLICE a imam i belu kacigu,motor koji vozim je i onako pandurski. Bas me mami da ga obucem al se bojim kaznice me Po ZOBS su obavezna svetla. Hajde da se prvo počne sprovoditi kontrola ove zakonske obaveze, a ne nametati novu koja se isto tako neće poštovati. Na kraju ću morati da gutam neku radioaktivnu supstancu (napr.pekamsku izvorsku) kao bih svetlio u mraku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Februar 5, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Danas otvorih sezonu provozao po bg-u malo i do panceva. Obukao sam prsluk zeleni sa POLICE natpisom vide me bolje siguran sam. A najbolje od svega sto sam prolazio pored interventne sa prslukom i oni mi svirnuse da mi se jave 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...