severian 19383 Napisano Octobar 27, 2016 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu, prodajem dva Topcase-a: 1. Givi Trekker 52l, Monokey Kofer je u odličnom stanju (pogledati fotografije). Koga ne mrzi da malo ručno ispolira plastiku, dobiće kofer zaista potpuno jednak novom, ali i ovako je odličan. Pasuje na bilo koju Givi ili Kappa Monokey ploču. Potpuno je vodonepropusan (dupli zid). Za nošenje dodatnog prtljaga nije potrebna rešetka. Oba originalna ključa. Od dodatne opreme , kofer ima Givi naslon za suvozača i Givi kuke za vezivanje dodatnog prtljaga: Cena: 14.000 rsd. 2. Alu topcase Hepco Becker Explorer 45l (havarisan) + ALU NOSAČ Premijum model Hepco Becker-a. Alu varijanta. Uz kofer idu naravno originalni ključevi. Od dodatne opreme ima naslon za suvozača:ALU nosač - pasuje za BMW R 1200 GS: Nosač je u savršenom stanju. Napomena: Kofer je havarisan, tj. sam kofer nije bilo gde udaren, ali je polomljena zakačka kojom se kofer montira na nosač: To je ovaj deo: Mora da se napravi novi deo (još bolje metalni ) i da se sa dve nitne veže za kofer. Cena novog kompleta (kofer + nosač+naslon) je iznad 350eur. Koga ne mrzi da se zeza sa popravkom, ovde za 12.000 rsd dobija kofer sa naslonom i ispravnim nosačem. Kontakt: 065 466-2309 ili PP Cene su fiksne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 27, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja zainteresovan za Givi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 27, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da li u GIVI mogu dve kacige? Naravno full face. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 28, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mogu bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19383 Napisano Octobar 28, 2016 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Givi kofer je prodat, Hepcko Becker još aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 28, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je topcase Givi TRK52N http://www.givi.it/cases/Monokey/TRK52N%20TREKKER Ovo je sidecase Givi TRK46N, kofer sa oglasa (kazu i slike i dimenzije), jedino ako je ako je i tebi prodato pod sifrom 52 http://www.givi.it/side-hardbags/Monokey/TRK46N%20TREKKER Takodje, mimo poliranja plastike, neko je na aluminijumu radio razlomke, sabirao, oduzimao i potpisivao se, sto je zatim "uspesno" prezvrljano Kofer je generalno lep, jak, dobar i funkcionalno u odlicnom stanju i ostaje kod mene do daljnjeg, ali gorenavedeno nije ok Pozdrav 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19383 Napisano Octobar 28, 2016 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kofer sam svojevremeno kupio u Trionu, zvaničnom dileru Givija za Srbiju, kao trekker 52. Ako hoćeš skeniraću ti podatke. To nije sidecase, već topcase, tako je kupljen i deklarisan, a ne verujem da je Trion imao razloga da vara. Novi komplet u toj konfiguraciji je preko 32.000 rsd. Za poliranje sam napisao, samo bi bilo malo mnogo da pored moje gornje cene još ja poliram kofer, ulažući novac i vreme. Kofer sam ti na rezervaciji na reč čuvao ceo dan, iako se nisi držao dogovorenih termina (što obijica znamo da je tačno), a dva druga forumaša su se u međuvremenu javila da kupuju. Nije bitno koji su, oni znaju da postoje i da govorim istinu. Čoveku koga si poslao po kofer rekao sam da isti pogleda. Nisam ga prodavao u džaku, zapakovanog. On se ponašao onako kako se valjda dogovorio sa tobom, a ne sa mnom. Mislim da si pogrešio što lično nisi došao da pogledaš, niti si dao precizna uputstva čoveku koji je došao. Video bi da ti ne odgovora, pozdravili bi se i nikom ništa. Mislim zaista da te nisam ni varao, ni prevario i ružno je što to impliciraš. Nemoj da shvatiš sve ovo kao pravdanje, ustvari ti odgovaram da ti kažem ovo: način koji si izabrao da iskažeš svoje nezadovoljstvo, pre nego si me kontaktirao na bilo koji način, je veoma neodgovarajuć. Jer, dovodiš u pitanje moju čast. To je ružno i veoma nefer, da se izrazim vrlo blago. Čak i posle celog zezanja, vrlo bi lako stvar vratili u polaznu situaciju. Ne želim dalje bilo kakvu raspravu ovde, ljut sam i zato ću temu zaključati! Ako treba bilo šta, znaš kako da me kontaktiraš... EDIT: oba kofera su prodata. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...