united2120T 1 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sisak Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima , trebam pomoc , dakle radi se o gsxr 600 k4 jucer sam skinuo stari orginal auspuh koji je bio jos na njemu, uspio nekak prerezat granu i utrpao mali leovince sbk auspuh ispod i zavario za granu.. ok to je sve super napravljeno , varovi ovo ono ali u voznji na velikiim okretajima mi trokira cukne nekak glupo, isto je i sa db killerom i bez njega , bez njega malo vise trokira i zna se kao ugasiti u voznji , upali crvenu lampicu i obrtaljku okene u krug kao kod paljenja i nastavi dalje.. ne gubi snagu osim kad to zatrokira..cukne i dalje istom snagom... plizz ako netko nesto zna o ovom problema nek pise da ne idem bez veze od majstora do majstoraa... hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Octobar 22, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mozda glupo pitanje,neznam cime ste varili,ali jel skinuta bila klema sa akumulatora.Ako je vareno onim obicnim aparatom on moze da napravi sranje oko elektronike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
united2120T 1 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sisak Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan skinuli smo komplet sve dole , izrezali i varili sa tig aparatom, jedino smo na motoru piknuli par varova da grana drzi top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
united2120T 1 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sisak Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
united2120T 1 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sisak Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan e a sad drugo pitanje imam neki stari akomulator u njemu koji je bio krepo jutros , mi smo njega upalili na kablove jutros na akomulator od auta.. da li postoji mogucnost da se nesto uhebalo sa strujom kad smo ga palili jutros.. par puta je dobio struju dok smo nariktali klemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Octobar 22, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Sam si otkrio kvar u poslednjem post. Ako je akumulator zveknuo skroz i ne prima struju, onda ne moze ni dobru struju da daje za varnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
united2120T 1 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sisak Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan mislis da je do akomulatora? to je danas vrisnuo skroz al kad smo ga kresnuli nafilao se i dalje pali bez problema.. ali ujutro je bio krepan skroz da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
united2120T 1 Napisano Octobar 22, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sisak Motocikl: suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan evo gotovo , naso sam di je bio problem, danas kad smo ga palili frend nije dobro dotegnuo minus i tu je gubio kontakt,,, to je sad to 1 2 3 na zadnji :jee1: nije zima idemo se vozit :na_glavi: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...