nenadlaza 6 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pink.rs/vesti/sudarili-se-motocikl-i-automobil-nesreca-u-centru-beograda-foto/ zna li neko detaljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1152 Napisano Octobar 6, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Malo zahladi i vec nas ne ocekuju. A u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 6, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko crveno svetlo, nema veze sa ocekivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 7, 2016 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kad se voziš noću moraš da budeš kao svetleća reklama.Kada će se to više jednom shvatiti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Još plus misle da si pandur, pa su svi fini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 7, 2016 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Bacaju telefone samo tako. Image odlično se pokazalo za kišu. Tatalno vaser diht i za sitne pare. Koliko se sećam par crvenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 8, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta se tu uopste dogodilo ? Ovi tvrde da se motociklista sudario sa " vozacem automobila " : http://www.alo.rs/povreden-motociklista-kod-londona/75033 Ko je ovde lud ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 8, 2016 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopšte više ne razmišljam da li ima prednost ili ne, otvorim sve četvore očiju i pamet u glavu koliko je u mojoj moći. Koliko je ljudi nastradalo pogotovo ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Octobar 8, 2016 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan "Ovde pociva onaj koji je imaoprednost" Moram da pocnem da brojim koliko 0uta sam ovo napisao Jedan od prvih saveta koji sam dobio od pokojnog ćaleta kad am položio pre 40 godina. Baš mi se sad vratila sećanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 721 Napisano Octobar 8, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces tu kod Londona,pogotovo kroz K Milosa,2 trake svi stiskaju vozis se na "pomozi boze da neko ne izleti" Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...