BOGD@N 0 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me se o Cagivi mito 125: prosecna potrosnja oko 60-70km/h, cena servisa, dostupnost delova, da li se moze registrovati na 11kw.. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOGD@N 0 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me se o Cagivi mito 125:prosecna potrosnja oko 60-70 km/h, cena servisa, dostupnost delova, da li se moze registrovati na 11kw.. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja na toj brzini 4-4.5l, moze se registrovati za A1 samo ako je do sada registrovana na 11kw, da smanjis kilovate- ne mozes, a odrzavanje je najskuplje od svih 125ica u klasi, ali mislim da je najbrza. Moze da te zadesi da cekas na delove, i pri tome ih platis slupo. Bolje gledaj rs, nsr, tzr, nego mito. Procitah negde o sedmostepenom menjacu, da, kad se pokvari vrlo se tesko popravlja, da je bolje da se kupi nov, a to nije jeftino. Sent from my LG-H440n using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOGD@N 0 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...