richie 0 Napisano Octobar 5, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha rd 125 lc mk2 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ljudi, ne mogu da nadjem cdi za yamahy rd ypvs, jer imam problema za strujom, Radi 10 minuta i posle se ugasi uz pucnjavu iz auspuha. Da li je moguc remont istih ili samo nov-polovan. Trazio sam po netu ali bezuspesno Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Octobar 6, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kako si utvrdio da je CDI u problemu? Ako ipak radi neko vreme, pre ce biti da je kvar u pick-upu ili naponskom namotaju. Necu da tvrdim, ali po tvom opisu to je vrlo verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
richie 0 Napisano Octobar 6, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha rd 125 lc mk2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,bio sam kod 2-3 majstora i rekli su mi da cdi tako hoce da pokazuje znake pre nego da skroz otkaze, Proveravani su pick- up ovi (kao) i namotaji i krug je suzen na cdi. Sutra dolazi treci majstor koji je spec za yamahe dvotaktase i on ce dati konacnu dijagnozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
richie 0 Napisano Octobar 8, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha rd 125 lc mk2 Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok ne nadjem drugi cdi. Ako neko ima nek se javi Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
richie 0 Napisano Octobar 24, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha rd 125 lc mk2 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti zivot, nigde u celoj Srbiji nema CDI za Yamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...