srbenda 517 Napisano Octobar 3, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kappa ili Givi.....vizir za motor kupujem. Slike pozeljnije od cene... kont.tel.063-8129618 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Octobar 3, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a za koji motor? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Octobar 3, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan a za koji motor? za Hondu CB750 Sevevfifty......moze da bude vislji vizir....nesmeta mi....cak sto vislji mi odgovara da smanji otpor vetra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi prodao Hondu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ostala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Octobar 3, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi prodao Hondu? Nisam je jos prodao.... samo sam zakljucao oglas da se ne razvlaci na sve strane . A u medjuvremenu eto da mu dogradim ono sto nisam a vidim da mu treba vizir neki za bas udobna putovanja na duze staze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Octobar 13, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Slike pozeljnije od cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 24, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Honda cb750 SevenFifty prodata pa vizir vise nije potreban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...