cicko_ru 237 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Hlladan upali na zub i radi normalno minut dva i onda pocne da trokira i ugasi se. Pri novom pokusaju paljenja samo vergla i ne pali, sacekam pola minute i upali na zub opet za minut dva ugasi se, Kad krenem na vecem gasu radi ali uz trokiranje. Cim stanem ugasi se, sacekam pola min, upali normalno. I tako u krug. Promenio novu svecicu i bombinu i sve po starom. I dalje mislim da je do struje. Dali je neko imao ovakav slucaj? Honda je 87god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 21, 2016 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Potroši benzin iz karburatora brže nego što isti stiže u karburator. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno drugaciji simptom kad nema goriva. Nesto mi se ne skidaju karb. al izgleda da cu morati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Juce skinuo karbo.ocistio, produvo mada su bili cisti i opet isto. Neki gremlin sa strujom. Sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 25, 2016 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li se tako ponaša i sa otvorenim rezervoarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze sa dotokom goriva.Kad nestaje gorivo a slavina je na On i prebacim ga na Rez, sasvim je drugacije trokiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIN 25 Napisano Septembar 28, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na dominatoru sam imao isti problem. Upalim ga i radi normalno. Posle nekog vremena krene da trokira. U voznji isto tako. Problem je bilo sito (filter) goriva koji se nalazi u sklopu slavinice za gorivo u samom rezervoaru. Bilo je skroz zaprljano. Kad motor odstoji gorivo se slije i ima ga, dok kad mu dam veci gas on nema dovoljnu kolicinu goriva. Sent from my SM-G531F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2439 Napisano Septembar 28, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi zazor ventila, možda su napeti i kad se ugreje izgubi kompresiju ! Probaj na CDI mrdni malo dzek levo desno dok verglaš ! Jel ima varnicu kada neće da upali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam par dana odsutan. Sutra se moram pozabaviti detaljnije oko problema. Dotok goriva je ok. Probao CDI od Dominatora vergla ali ne baca varnicu dzekovi su isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle zimske pauze skinem sa ispravne XL CDI i stavim na moju, kad ono ponovo RADI BIOSKOP e sad sam u potrazi za CDI om. Ako neko ima ili zna ko poseduje a ne treba mu, moze da me obavesti. XL 600 RM 87god, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi uspesno popravljaju cdi tako sto ga lepo i pedantno otvore i preleme unutra sta sve treba. Moguce da i kod tvog moze da se uradi isto. Javice se vec neko da te uputi gde da probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Imal ko da je otvarao CDI? Iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 20, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pa javni se dobrom Čika Rajku nick Arakis i sve će ti reši, a ja sam sam otvarao cdi i preletovo kontakte pre dve-tri godine i još fercera i radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 20, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt tel.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt tel.? 063269759 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 21, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Posle dva meseca i kusur dana i tri NOVA cdi a, koja nisu odgovarala, ponovo sam u ptrazi za istim. Oz naka na CDI u MK5 C1-87. Ako neko zna gde ima? Naj radije bih polovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 22, 2017 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Prosaraj malo po sajtu naci ces vise xl 600 modela pa vidi cene. Posle pozovi Honda Deltu u Beogradu vidi da li imaju te delove. Ako nemaju onda probaj da porucis sa sajta, nalaze se u Holandiji pa racunaj da imas i postarinu i mozda carinu. XL 600 87https://www.cmsnl.com/honda-xl600r-1987-h-usa_model7701/unit-comp-cdi_30410mg2892/#.WZt6gJMjFE4 Svi Xl 600 https://www.cmsnl.com/honda-xl600_model363/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...