Mikka 431 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Opet lep dan itd... ;D Mare hitman i ja imali neka kratka posla u NS, pa resili da se provozamo i okupili ekipu ! Klasica postava ! Mare+Iwa, Cure+KTM ;D Shwaba (koji je iskukao da ide sa nama ;D) moja draga i ja. Cure ko' po obicaju nesto objasnjava ! ;D A dva glupa bmw-ejasa (Shwaba i ja) siluju maleni KTM i cude se sto mu ne vire cilindri !!! ;D Shwaba nam pokazuje trikove koje je naucio u Ameriku ! ;D Ulazimo u NS a guzva duplo veca nego u Bgd u spicu ! :o Ekipa se smara dok Hitman i ja raduckamo ! ;D Miseluk, pola miliona motora svih oblika, velicina i vrsta ! ;D tad smo skapirali otkud guzva !!! Shwaba Shwaba i ja ! ko' bliznci ! ;D Rucak u kafani Zavicaj, hrana ! onako ! mada Shwaba dugo nije jeo jagnjece pa mu je bilo ok ! ;D i polako kuci ! posle celodnevne jucerasnje voznje na K, GS mi nekako bio mnogo velik ! ;D ;D ;D pauza koju su zene iskoristile za glupiranje ! ;D Moja draga i ja ! Helmet love ! ;D i neko cudno bice sa ogromnom glavom u sumrak ! ;D ;D ;D jeste da je bila kratka voznjica (oko 220km) ali bilo je lepo i veselo ! (najvise zahvaljujuci Shwabi !) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e jeeeeeeeeesteeeeee HILJADU....... a de je ona sa putokazom BG-NS...??? brzo kachi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovo zahteva duboku analizu... Prvo, Mikko molim te godinama da me vodis na snimanje i nista, a ovog odvede odma. Kupicu taj BMW ako je to uslov da se druzimo, a i osisao sam se ;D A drugo je HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAHAHahahahhhhhahahahah, ijaoooooooooooo Shvabo pa koga si naso da te vodi na jagnjetinu BUAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, umrecu, hahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A pa Miko da si se javio ko sto svaki put obeceas, ne bi se zalio na hranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovo zahteva duboku analizu... Prvo, Mikko molim te godinama da me vodis na snimanje i nista, a ovog odvede odma. Kupicu taj BMW ako je to uslov da se druzimo, a i osisao sam se ;D A drugo je HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAHAHahahahhhhhahahahah, ijaoooooooooooo Shvabo pa koga si naso da te vodi na jagnjetinu BUAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, umrecu, hahahahahaha ko god se ponudi ja prihvatim....evo i Chala se nudio ja otisao....ne znam kako ovo da shvatim???? jel ti to mene pitas da idem sa tobom tamo negde gde je bolje....hmmmmmm ??? ??? ako je to pitanje.....kazuj Dane vreme i mesto....i unapred hvala na pozivu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja sam samo segrt pocetnik. Moj veliki kafanski vodja, koga pratim na slepo (kad su kafane u pitanju), Koma, je sampion u kafane. Taj sto zna kafane, a tek da sto zna da odabere u kafani... Tishhh. Cim izmenjamo sve delove na masainama, organizujemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e moj Mikko, s konja na m...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja sam samo segrt pocetnik. Moj veliki kafanski vodja, koga pratim na slepo (kad su kafane u pitanju), Koma, je sampion u kafane. Taj sto zna kafane, a tek da sto zna da odabere u kafani... Tishhh. Cim izmenjamo sve delove na masainama, organizujemo ;D nemogu ja to toliko da cekam....samo javi ako ti treba neka makina u ergeli ima strom 2003 zuto crni, 2004 crno plavi 2006 crno crni i GS zuti.....tako da nema izvlacenja ;D ;D ;D ...kao da sklopim ovo/ono.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja sam samo segrt pocetnik. Moj veliki kafanski vodja, koga pratim na slepo (kad su kafane u pitanju), Koma, je sampion u kafane. Taj sto zna kafane, a tek da sto zna da odabere u kafani... Tishhh. Cim izmenjamo sve delove na masainama, organizujemo ;D nemogu ja to toliko da cekam....samo javi ako ti treba neka makina u ergeli ima strom 2003 zuto crni, 2004 crno plavi 2006 crno crni i GS zuti.....tako da nema izvlacenja ;D ;D ;D ...kao da sklopim ovo/ono.... a GS sivo-crni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan posle celodnevne jucerasnje voznje na K, GS mi nekako bio mnogo velik ! ;D ;D ;D i Mikkina poslednja slika na GS-u...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja sam samo segrt pocetnik. Moj veliki kafanski vodja, koga pratim na slepo (kad su kafane u pitanju), Koma, je sampion u kafane. Taj sto zna kafane, a tek da sto zna da odabere u kafani... Tishhh. Cim izmenjamo sve delove na masainama, organizujemo ;D nemogu ja to toliko da cekam....samo javi ako ti treba neka makina u ergeli ima strom 2003 zuto crni, 2004 crno plavi 2006 crno crni i GS zuti.....tako da nema izvlacenja ;D ;D ;D ...kao da sklopim ovo/ono.... Izgleda da ce Djura pesaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 1, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce Djura pesaka ;D hocu....al' do garaze....a tamo - Aladinova pecina. Vodicu te jos koji put da gledas, pa imam i ja dusu, volim da podelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...