Kenan20 0 Napisano Septembar 10, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Crna Gora, Bar Motocikl: Spyder New 2 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Kenan Babacic iz Crne Gore i imam 16 godina. Trenutno vozim jednog cetvorotaknog kineza SPYDER 2 NEW od 125 kubika. Motore sam zavolio od malih nogu i zelja mi je da kupim neki enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 10, 2016 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Kenane i da brzo popraviš motorče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...