LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....hvala svima koji ste bili na druzenju..... bilo je extra.... @Arso..... lek je konzerviran za sledecu priliku, nista se ne sekiraj......jedva cekam da se razbolim @abby.... molim i drugi put u ime svih nabrojanih....a sve je isto sankeri i kuvari su organizatori, kao i redari su konobari, a kuvarice su sankerice ...i to ti je bilo to @BIGDADDY ..... ja gledam snimak, al Gulasha nigde....samo kolona do Gulasha..... drugaru da kazes sledeci put da snimi sipanje...pa da vidimo ko 4 puta staje u red Pedja BGD i ja smo izveli racunicu, izmirili rashode i ostalo....pa danas ili sutra objavljujem troskovnik po dogovoru. A s'obzirom da sam bio u shanku ceo dan.....siguran sam da ce za sledeci put da bude i espressa...to mi je najtrazeniji napitak bio za ceo dan. Ja sam pojeo samo 2 tanjira, casna rec ! (i to sam poturio nekog da me ne provale da sam uzeo repete ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7657 Napisano Septembar 29, 2016 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde priznajte - kad ste jos videli BMW-asa da se osmehuje? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 29, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde priznajte - kad ste jos videli BMW-asa da se osmehuje? Ja mislim da se svako smeje cim kupi GS-a (iz mnogo razloga), a onda nakon 7 dana sve se promeni.... Laki nikada se ne menjaj i uvek se smej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ne brini - evo proslo je 10-ak dana, ja se danas provozao do Indjije i kad sam se vratio u grad, pozdravio se sa kolegom na motoru medjusobnim klimanjem glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ne brini - evo proslo je 10-ak dana, ja se danas provozao do Indjije i kad sam se vratio u grad, pozdravio se sa kolegom na motoru medjusobnim klimanjem glava Laki,dok ovo ne uradis,ne razgovaram sa tobom. https://www.facebook.com/motodastrada.it/videos/10153438996801743/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 30, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E steta sto ne razgovaramo, taman sam hteo da te zovem na prasece pecenje Ja ovo ne mogu da izvedem - nemam crne kofere ovi su oni specijalni za ovakve vratolomije (a nemam ni GS800, ni lanac, ni otpalu GoPro kameru...) Ajd malo ozbiljno: Sa dizanjem motora na tocak sam prestao jos na MZ-u 250 kad sam cuo kako lupa viljuska prilikom spustanja prednjeg tocka, bilo mi ga je zao. Inace, voznja na zadnjem sto duze mi je bila omiljena zabava prvo na bajsu, a onda na prvim motorcicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Octobar 3, 2016 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Lucky a da za pocetak promenis sliku avatara, da stavis sliku sa novim motorom Da znamo skim imamo posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto zbog posla nisam uspeo da se organizujem. Bas sam hteo da vas sve upoznam uzivo... Jbg, vise srece drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @BigDaddy: imam samo sliku bez kofera, a gde smem da okacim takvu sliku, ubice me zadrti BMW-asi Drugo, TDM je i dalje u mom vlasnistvu, tako da mi je avatar i dalje "politicki korektan" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...