baneBP 1270 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam se vracao sa faksa i vidim neka guzva kod GSPa kad ono udario auto u crnu Yamahu XT sa boka. Hitna upravo odvozila motociklistu. Cini mi se da mu je noga dobro stradala jer je njom udario o auto. Nadam se da ce sve biti u redu. Braco bajkeri cuvajte se jer je izgleda ovo prolecno sunce lupilo ljude po glavi pa sad svi negde jurcaju i negledaju. Pored ovoga video sam jos najmanje 5 cukanja kola u roku od 2 sata koliko sam proveo u NS-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video susret srebrnog pezoa i crvenog Transalpa na Bulevaru kod Merkatora juce popodne. Pezo ga je isekao ali nije bilo jako strasno, hvala bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...